Antena 3 CNN Politică Esenţial: Poliţia a confiscat tocăniţa electorală a PDL Arad. Marfa nu avea acte

Esenţial: Poliţia a confiscat tocăniţa electorală a PDL Arad. Marfa nu avea acte

Esenţial: Poliţia a confiscat tocăniţa electorală a PDL Arad. Marfa nu avea acte
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Mai 2014   •   17:41

PDL Arad şi-a păcălit fanii şi simpatizanţii de 1 Mai. Oamenii din partidul lui Falcă i-au ademenit pe arădeni cu mici şi tocaniţă, pe care nu au mai reuşit să le facă pentru că Poliţia a confiscat cartofii, ceapa şi carnea.

Ingredintele era transportate cu două microbuze fără ca şoferii să aibă aviz de însoţire a mărfiurilor, aşa cum cere legea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber, produsele erau transportate fără documente de provenienţă sau facturi de achiziţie, marfa fiind confiscată, iar şoferii sunt audiaţi. Provenienţa cărnii este verificată de Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad.

Deşi preşedintele organizaţiei municipale Arad a PDL, Geanina Pistru, a declarat că produsele erau destinate uneia dintre cele trei petreceri de 1 Mai organizate în locuri de agrement din oraş, la care urma să se prepare la ceaun tocăniţă de cartofi cu carne de porc, primarul oraşului Arad, Gheorghe Falcă, susţine că acele produse nu erau ale PDL.

"Nu înţelegem din ce motiv au confiscat aceste produse, care erau cumpărate de la piaţă. Am avut mai mulţi saci de cartofi şi vreo 50 de kilograme de carne de porc cumpărată tot de la piaţă. Acestea urmau să ajungă la o petrecere din cartierul Micălaca", a declarat Pistru.

"Vom face tocăniţele, aşa cum am promis, pentru că vom cumpăra alte produse necesare", a declarat Pistru.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close