Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici: Femeia te ridică, femeia te coboară!

Eugen Teodorovici: Femeia te ridică, femeia te coboară!

Eugen Teodorovici: Femeia te ridică, femeia te coboară!
30 Aug 2019   •   12:58

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a fost plin de sfaturi pentru femeile social-democrate prezente la Școala de vară a Organizației de Femei a PSD ce are loc la Mamaia.

"Bărbații știm cu toții: femeia te ridică, femeia te coboară! Acum vorbim despre egalitatea de gen. Eu o să mă lupt pentru egalitate de gen! Luptați-vă să fiți respectate!", a subliniat Teodorovici.

Prim-vicepreședintele PSD a vorbit și despre criza politică. "Din interior vine dusmanul nostru! Uitați-vă la canalele știri! Sunt oameni simpli 
și puri în țară și le  simți vibrația! Oameni simpli pe care unii încearcă să îi sperie că nu cresc pensiile! Mă bucur că doamna prim-ministru la chestiile sociale ne sprijină să mergem mai departe! Doamna premier vrea mai multe proiecte frumoase - unul chiar legat de creșterea natalității. Sunt economist, dar mă pot ocupa de acest program", a spus ministrul de Finanțe.

Apoi, Teodorovici a vorbit despre Viorica Dăncilă. "Este persoana care a reușit să absoarbă orice șoc, orice încercare de destabilizare a acestei guvernări. Este o colegă foarte deschisă. Am un singur sfat: Trebuie să fie cât mai naturală, așa  cum simte!!!! Să nu mai fie influențată de alții. Tot apar unii când ești la un anumit nivel! Să fie ea! Așa cum a crescut!", a declarat Teodorovici.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close