Antena 3 CNN Politică Evenimentul grandios care va avea loc pe 31 august, la Constanţa. Vrea să fure startul

Evenimentul grandios care va avea loc pe 31 august, la Constanţa. Vrea să fure startul

Evenimentul grandios care va avea loc pe 31 august, la Constanţa. Vrea să fure startul
de O.P.    |    12 Aug 2013   •   05:34

Crin Antonescu vrea să revină în forţă după ce aproape o lună a dispărut din spaţiul public. Jurnaliştii de la Gândul au aflat că echipa lui Crin Antonescu pregăteşte un eveniment de proporţii menit să marcheze începerea campaniei pentru prezidenţiale.

Crin Antonescu vrea sa fure startul pentru prezidenţiale printr-un eveniment eveniment special care va fi organizat la sfarşitul acestei luni la Constanţa. Jurnaliştii de la Gandul scriu că liberalii vor să marcheze prin acest lucru şi faptul că Antonescu este susţinut de toţi partenerii din Uniune şi să elimine zvonurile legate de apariţia unor prezidenţiabili din partea PSD.

De altfel, la Constanţa, vor fi prezenţi pe scenă, alături de Antonescu, liderii PSD şi PC, Victor Ponta şi Daniel Constantin. Show-ul, care va fi dedicat în exclusivitate prezidenţiabilului Crin Antonescu, va avea loc la Sala Sporturilor din Constanţa pe 31 august.

Organizatorii plănuiesc să aducă între 2.000 - 2.500 de simpatizanţi. În ultima lună, preşedintele PNL a lipsit din spaţiul public, el fiind plecat în SUA, în vizită de lucru potrivit propriilor declaraţii, şi în concediu în Europa.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close