Antena 3 CNN Politică Exclusiv! Mircea Geoană, despre prezenţa lui Joe Biden în România

Exclusiv! Mircea Geoană, despre prezenţa lui Joe Biden în România

Exclusiv! Mircea Geoană, despre prezenţa lui Joe Biden în România
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    20 Mai 2014   •   11:25

Mircea Geoană, Înalt Reprezentant al premierului pentru proiecte economice şi diplomaţie, a vorbit, la Antena 3, despre prezenţa vicepreşedintelui american Joe Biden în România.

"Nu e nevoie să vină cineva din Europa sau din America să ne spună că trebuie să fim o ţară mult mai puternică din punct de vedere economic, militar", a spus Mircea Geoană, marţi, în cadrul emisiunii "Previziunile Zilei cu Sabina Iosub".

Potrivit senatorului PSD, "ceea ce face vicepreşedintele american prin acest tip de mesaj este o linie consecventă pe care, din 1996, de când l-am cunoscut prima dată de Joe Biden în Senatul Statelor Unite, şi el şi alţi prieteni ai României şi ai Europei din America spun că au nevoie de o Europă mai puternică şi de aliaţi mai puternici".

"Este o vizită foarte importantă, pentru că deşi Biden a mai fost şi în 2009 la Bucureşti niciodată nu a fost un moment atât de complicat la nivel regional. Aş spune că interesul românilor şi al României este ca România să fie mai puternică economic, independentă energetic, mai capabilă militar şi mai puţin roasă de viruşi interni care ne fac rău şi ne şubrezesc ca naţiune", a mai spus Mircea Geoană.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Previziunile Zilei cu Sabina Iosub".


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close