Antena 3 CNN Politică EXIT-POLL Alegeri Prezidențiale 2019. Află aici primele rezultate! Cine intră în turul doi al alegerilor prezidențiale?

EXIT-POLL Alegeri Prezidențiale 2019. Află aici primele rezultate! Cine intră în turul doi al alegerilor prezidențiale?

EXIT-POLL Alegeri Prezidențiale 2019. Află aici primele rezultate! Cine intră în turul doi al alegerilor prezidențiale?
10 Noi 2019   •   17:11

EXIT-POLL Alegeri Prezidențiale 2019 Prezenţa la urne în străinătate în cadrul scrutinului prezidenţial a depăşit 500.000 de alegători. Duminică la 17:00 ora României votaseră în total în afara ţării 550.551 de alegători, la cele 835 de secţii, precum şi prin corespondenţă, conform platformei online a Biroului Electoral Central.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Răsturnare de situație în estimările PNL după ieșirea de la urne

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Avem primele REZULTATE ale alegerilor. Surpriză uriașă la urne

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Peste trei milioane de oameni au votat deja în România - LIVE TEXT și VIDEO

REZULTATE EXIT-POLL alegeri prezidenţiale 2019. Ediţie spectaculoasă, de la ora 21, la Antena 3

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Surpriză colosală în numărătoarea paralelă a PSD

EXIT-POLL Alegeri Prezidențiale 2019 A treia zi de vot pentru românii din străinătate a început de câteva ore şi în Statele Unite. În secţiile de votare din Washington, D.C.; Cleveland, statul Ohio şi Charlotte, statul Carolina de Nord, au votat primii alegători, iar procesul electoral continuă şi se extinde pe măsură ce se deschid secţiile de votare în funcţie de fusul orar, precizează Ambasada României la Washington, pe pagina sa de Facebook.

Cetăţenii români din afara ţării îşi pot exercita dreptul de vot până la orele locale 21:00, cu posibilitate de prelungire dacă la ora închiderii la sediul secţiilor se vor afla alegători.

EXIT-POLL Alegeri Prezidențiale 2019 Procesul electoral din străinătate se va derula până luni, 11 noiembrie, la 07:00 ora României, când se vor închide secţiile de votare de pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii (Los Angeles, San Francisco, Sacramento, Seattle, Las Vegas, Phoenix, Portland) şi cea de la Vancouver (Canada).

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close