Antena 3 CNN Politică Faza zilei: Dacian Cioloș a uitat că este premier desemnat: ”Eu zic că nu o să fiu in guvern”

Faza zilei: Dacian Cioloș a uitat că este premier desemnat: ”Eu zic că nu o să fiu in guvern”

Dacian Cioloș, în timp ce dădea declarații, a uitat că este premier desemnat. Noroc că și-a adus aminte în timp ce vorbea!

Faza zilei: Dacian Cioloș a uitat că este premier desemnat: ”Eu zic că nu o să fiu in guvern”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    18 Oct 2021   •   18:14

”(...) Vă asigur că o să organizez activitatea Biroului Național cu ajutorul Secretariatului General, în așa fel încât să nu existe sincope, să putem discuta și lua deciziile, inclusiv cele politice, care vor trebui asumate de guvern, guvernul pe care îl vom conduce.

De fapt, da, eu zic că nu o să fiu în guvern, dar dacă guvernul trece, evident că o să fiu, că sunt prim-ministru, am uitat de chestia asta”, a spus Dacian Cioloș.

Dacian Cioloş, după ce şi-a prezentat luni Guvernul în Parlament: "Programul de guvernare pare dur, e nevoie de măsuri concrete"

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat luni, după ce şi-a prezentat Guvernul în Parlament, că procedurile privind formarea unui nou guvern trebuie să se desfășoare rapid, pentru că "nu mai este timp de experimente".

"Am depus o listă de miniștri pentru un guvern monocolor pentru că nu e momentul pentru un experiment. Dacă acest guvern, avem nevoie de oameni care să răspundă măsurilor politice.

Noi suntem pregătiţi să ne asumăm aceste măsuri dificile, avem nevoie de un Executiv capabil să poată să acţioneze imediat.

Programul nostru de guvernare poate să pară dur, ne concentrăm pe priorităţi evidente în prezent, avem nevoie de măsuri concrete pentru criza sanitară, trebuie să ne pregătim pentru criza energetică ce poate să lovească puternic oamenii în această iarnă", a spus, luni, Dacian Cioloş.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close