Antena 3 CNN Politică Fierbere în PSD. Plângere împotriva conducerii partidului. Este contestată numirea în funcție a lui Marcel Ciolacu

Fierbere în PSD. Plângere împotriva conducerii partidului. Este contestată numirea în funcție a lui Marcel Ciolacu

Liviu Alexa, fostul coordonator al PSD Cluj, demis recent de la șefia filialei, a depus plângere împotriva conducerii actuale a social-democraților.

Fierbere în PSD. Plângere împotriva conducerii partidului. Este contestată numirea în funcție a lui Marcel Ciolacu
Sursa foto: Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu
31 Ian 2020   •   17:25

Liviu Alexa a anunțat acest lucru printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

”Am luat azi decizia de a depune la Secția Civilă a Tribunalului București o actiune prin care am solicitat instanței să constate nelegalitatea numirii în funcție a domnului Marcel Ciolacu în calitatea de președinte interimar al PSD, cerând aceleiași instanțe să constate și faptul că toate CEX-urile Naționale ale PSD convocate de domnul Marcel Ciolacu, în calitate de Președinte Interimar PSD sunt NELEGALE ȘI NESTATUTARE, la fel și hotărârile luate în cadrul acestora.

Fac acest gest cu inima stransă, fiindcă iubesc PSD, nu pentru că vreau să îi fac rău. Rău vor să îi facă cei ce vor să predea PSD la cheie lui Iohannis, să îl ducă la sub 20 la sută și să îl extermine, împlinind voia dictatorului de la Cotroceni.

Eu încă mai cred că PSD poate fi salvat, acesta e gestul meu de a-l apăra, ca să nu ajungă pradă hoitarilor aciuați în partid.

Liviu Alexa, pesedist”, este anunțul făcut de Liviu Alexa.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close