x close

Filiera celor cu NAȘUL în suflet. Cine sunt cei care profită de pe urma noastră?

de L.D.    |    24 Oct 2012   •   22:59
Filiera celor cu NAȘUL în suflet. Cine sunt cei care profită de pe urma noastră? 525

Mihai Gâdea a prezentat în ediția de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei ”filiera celor cu nașul în suflet”. Această filieră este o întreagă ”încrengătură”, împotriva căreia nu s-au luat până în ziua de azi nici un fel de măsuri pentru toate legile încălcate.

Primele imagini prezentate au fost cele cu doamna Monica Iacob Ridzi, alături de Elena Băsescu la un concert organizat din bani publici, pentru campania din 2009.


Dar să vedem cine este această doamnă Monica Iacob Ridzi.. Aceasta are un dosar penal pentru un prejudiciu de 2,7 milioane de lei, peste 600,000 de euro.Dar să vedem de ce și cum o apără cei din PDL pe prietena Elenei Băsescu.
Realizatorul a prezentat și declaraţia lui Traian Băsescu din iulie 2009 în care spunea că fiica sa, Elena Băsescu, nu a participat la nicio acţiune a Ministerului Tineretului şi Sportului din 1 şi 2 mai, fiind prezentă doar la concertul susţinut de trupa Voltaj, cu toate că totul a fost făcut din bani publici, iar scena era plătită de doamna Ridzi cu suma de 75,000 de euro.


Mihai Gâdea a prezentat de asemenea Imagini fabuloase la Sinteza Zilei în care Elena Băsescu apare din nou alături de Monica Iacob Ridzi, de această dată, în cadrul unei emisiuni de la un post local din Petroşani. Doamna Ritzi îi aduce mapa şi o sfătuieşte cum să dea mai bine în faţa camerei.Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei.
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati