Antena 3 CNN Politică Firea, atac la Nicuşor Dan: "În condiții de criză economică, tu vii cu încă o povară pentru buzunarele bucureştenilor?"

Firea, atac la Nicuşor Dan: "În condiții de criză economică, tu vii cu încă o povară pentru buzunarele bucureştenilor?"

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, îl critică pe actualul edil, Nicuşor Dan, după ce bucureştenii vor plăti acum mai mult pentru locurile de parcare de reşedinţă.

Firea, atac la Nicuşor Dan: "În condiții de criză economică, tu vii cu încă o povară pentru buzunarele bucureştenilor?"
Sursa foto: Colaj Hepta
de Georgiana Adam    |    28 Apr 2021   •   11:09

Firea spune că, în comparaţie cu alte ţări, taxa pentru parcare era mică la noi, şi acum este mică, însă ea se va resimţi în buzunarul românilor.

Firea: Pentru unii bucureşteni, taxa de parcare se măreşte de 10 ori

"200.000 de bucureșteni vor plăti enorm pentru locurile de parcare de reședință. Pentru unii dintre ei taxa se mărește de 10 ori, atenție, de 10 ori! 

Noul primar general "de dreapta" a decis, fără vreun fel de anunț sau consultare publică, să pună această nouă taxă pentru parcările de lângă blocuri. Bine că nu a dat vina tot pe mine și pentru majorarea asta! M-am obişnuit!

Noul primar general, o năpastă picată pe capul bucureștenilor, uită că înainte să vină cu un nou bir pentru bucureșteni, trebuie să vină cu soluții. 

Nu poți să vii cu creștere atât de mare, peste noapte. Da, tariful de până acum era mic în comparație cu alte capitale europene, cum ne place să comparăm. 

Însă, acolo și salariile sunt altele! 

Poate nici suma majorată de 10 ori nu e mare, în aceeași comparație. Însă, în buzunarul românilor se va resimți. 

Firea: Noul primar "de dreapta" a decis, fără anunț sau consultare publică, să pună această nouă taxă pentru parcări

Oare se termină pandemia COVID, iar bucureștenii își vor reveni financiar până la anul? Aşa că "meritau" o supra-taxare?

În condiții de criză economică, tu vii cu încă o povară pentru buzunarele bucureştenilor? Este inacceptabil!", a scris Gabriela Firea, miercuri, pe pagina de Facebook.

200.000 de bucureșteni vor plāti enorm pentru locurile de parcare de reședință. Pentru unii dintre ei taxa se mărește DE...

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 27 aprilie 2021

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea parcari
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close