Antena 3 Politică Firea, apel la ministrului Mediului: "Vă solicit să spuneţi cum se implementează campania Vinerea verde şi dacă e buget"

Firea, apel la ministrului Mediului: "Vă solicit să spuneţi cum se implementează campania Vinerea verde şi dacă e buget"

de Georgiana Adam    |    22 Apr 2021   •   13:01
Firea, apel la ministrului Mediului: "Vă solicit să spuneţi cum se implementează campania Vinerea verde şi dacă e buget"
Sursa foto: Hepta

Senatorul PSD Gabriela Firea i-a cerut ministrului Mediului, joi, de Ziua Pământului, să dea mai mult informaţii despre campania Vinerea verde, spunând că nu există date concrete despre acest proiect.

"Câteva întrebări, de la tribuna Senatului, pentru ministrul Mediului, de Ziua Pământului

În fiecare an, în ziua de 22 aprilie, se sărbătorește Ziua Pământului, ziua când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător.

Ziua Pământului a fost fondată de senatorul american Gaylord Nelson în anul 1970, cu scopul de a trezi interesul tuturor față de protectia mediului.

În anul 2009, ONU a declarat ziua de 22 aprilie ca sărbătoare oficială a planetei Pământ și expresie comună a dorinței tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat și mai verde", a scris Gabriela Firea, joi, pe pagina de Facebook, unde a ataşat şi un clip video cu întrebările.

"Aţi lansat, domnule ministru, campania Vinerea verde, dedicată reducerii poluării. Ministerul Mediului nu a precizat alte informaţii despre derularea concretă a acestei campanii. Nimeni nu ştie cum se aderă la proiect. 

Aşadar, vă solicit să spuneţi cum se implementează campania la nivel naţional şi dacă există vreun buget pentru această campanie", i-a solicitat senatorul PSD Gabriela Firea, joi, ministrului Mediului, Tanczos Barna.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Vinerea Verde

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close