Antena 3 CNN Politică Firea: "Dupā spectacolul grotesc de azi, de la Congresul PNL, umeazā restricţii de toate felurile! O guvernare cāreia nu-i pasā de oameni!"

Firea: "Dupā spectacolul grotesc de azi, de la Congresul PNL, umeazā restricţii de toate felurile! O guvernare cāreia nu-i pasā de oameni!"

Gabriela Firea, senator PSD, a precizat că vor urma restricții după Congresul PNL desfăşurat astăzi la Romexpo pe care l-a apreciat a fi un "spectacol grotesc". „Si-au fācut treaba, ce mai conteazā restul omenirii!?", spune liderul social democrat.

Firea: "Dupā spectacolul grotesc de azi, de la Congresul PNL, umeazā restricţii de toate felurile! O guvernare cāreia nu-i pasā de oameni!"
de Claudia Popovici    |    25 Sep 2021   •   16:16

Congresul PNL din 25 septembrie 2021 a intrat pe ultima sută de metri. Cei 5.000 de liberali aflați la Romexpo au început voturile. Toată lumea așteaptă cu interes rezultatul confruntării dintre cei doi lideri PNL, Florin Cîţu şi Ludovic Orban, rezultat care poate schimba din temelii scena politică.

Rezultatul de astăzi ar putea însemna sfârşitul carierei politice a lui Ludovic Orban sau plecarea lui Florin Cîţu de la Palatul Victoria. Ambii candidați luptă cu toate armele, deşi jocurile par făcute.

Gabriela Firea, Senator PSD, a urmărit desfășurarea Congresului PNL pe care l-a apreciat a fi un "spectacol grotesc" şi a precizat că după ziua de astăzi vor urma "restricții de toate felurile".

"Sā mai trāim, sā mai zâmbim, cât mai putem, cât nu ne închid iar în case cei de la putere! Dupā spectacolul grotesc de azi, de la Congresul PNL, umeazā restrictii de toate felurile! Si-au fācut treaba, ce mai conteazā restul omenirii!?

Abia îi asteptām în Parlament! Cā prea se dau viteji unii cu 20, altii cu 15%!

"Toti o apā si-un pāmânt! O guvernare cāreia nu-i pasā de oameni!"

Cu cât dispret au vorbit azi de Peeseeedeee, vor primi un rāspuns pe māsura obrāzniciei lor! Unu nu-i mai breaz!

Toti o apā si-un pāmânt! Nu stiu decât sā jigneascā, sā fure, sā scumpeascā, sā mintā, sā dea vina pe altii, sā facā rāu românilor si României! Au câstigat locul 1 la incompetentā! O guvernare cāreia nu-i pasā de oameni!", a conchis Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close