Antena 3 CNN Politică Firea: Las orice la o parte, numai ca relaţia noastră politică să funcţioneze

Firea: Las orice la o parte, numai ca relaţia noastră politică să funcţioneze

Firea: Las orice la o parte, numai ca relaţia noastră politică să funcţioneze
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    13 Ian 2014   •   16:19

Gabriela Firea nu exclude să revină asupra deciziei de a demisiona din PSD, fiind dispusă să lase „orice la o parte, numai ca relaţia noastră politică să funcţioneze”.

„Merg mâine la şedinţa care a fost convocată, în urma căreia vom afla care este stadiul colaborării la nivel local a partidelor din USL. Mi-aş dori foarte mult să nu uităm că avem un ţel comun şi că toate celelalte aspecte pot fi depăşite, cu înţelegere, lipsă de orgoliu şi să renunţăm la cei pe care votanţii i-au trimis în Opoziţie”, a declarat Firea, citată de Mediafax.

„Întotdeauna am lăsat orgoliul la o parte şi în continuare o voi face, chiar dacă am fost jignită şi umilită. Las orice la o parte, numai ca relaţia noastră politică să funcţioneze”, a continuat senatorul PSD.

„Dacă uman nu se poate face prea muilt, măcar să se facă politic. Las la o parte orice orgoliu, trec cu vederea orice jignire sau neadevăr care s-au spus în legătură cu mine şi familia mea şi, cum ar spune cineva foarte conciliant, o iau de la zero”, a mai spus Gabriela Firea.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu a acceptat demisia Gabrielei Firea din partid. Aceasta anunţase joia trecută că rămâne senator independent şi renunţă la toate funcţiile din PSD după scandalul din USL Ilfov.

„Îi mulţumesc foarte mult domnului preşedinte Victor Ponta pentru cuvintele apreciative la adresa mea, pe care le-a spus în urma şedinţei de astăzi a USL-ului", a precizat Gabriela Firea, precizând  că a perimit sunte de mesaje pe contul de Facebook şi s-a simţit emoţionată dar în acelaşi timp „obligată să lupte în continuare” pentru cei pe care îi reprezintă şi să nu îşi calce în picioare promisiunile făcute.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea USL PSD Victor Ponta
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close