Antena 3 CNN Politică Firea spune că un şef din "Salvați Bucureștiul" a făcut plângere penală la DIICOT. "Reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei" 

Firea spune că un şef din "Salvați Bucureștiul" a făcut plângere penală la DIICOT. "Reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei" 

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, acuză că nu se face nimic în București, "nimic nu mișcă", iar pe primarul general îl cheamă, de fapt, "Nimicușor Dan".

Firea spune că un şef din "Salvați Bucureștiul" a făcut plângere penală la DIICOT. "Reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei" 
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    03 Aug 2021   •   12:51

"Nimic nu se face în București, nimic nu mișcă în Capitală! Nimic! Și nu o spun eu, ci foștii aliați ai actualului Primar General. Și-au dat seama și ei că-l cheamă, de fapt, Nimicușor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns. 

Firea: "Nimic nu se face în București, nimic nu mișcă în Capitală! Nimic!"

Nu se semnează documente în Primăria Capitalei. Bucureștenii așteaptă certificatele de urbanism sau autorizațiile de construire de luni întregi, de când și-a preluat mandatul noul primar. Termenul legal s-a depășit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta", a scris Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD, marţi, pe pagina de Facebook.

Fostul edil al Capitalei spune că "până și foștii colaboratori ai actualului primar general s-au săturat de indolență".

Firea: "Un fost vicepreședinte din Salvați București a depus o plângere penală la DIICOT. Reclamă nerespectarea legii în Primăria Capitalei"

"Un fost vicepreședinte al Asociației Salvați București, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT și reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei. 

Dacă aș fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era", conchide Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close