Antena 3 CNN Politică Firea: Testarea extinsă reduce cu 50% infectarea, lockdownul doar cu 30%

Firea: Testarea extinsă reduce cu 50% infectarea, lockdownul doar cu 30%

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, spune că lockdownul nu reduce infectarea cu coronavirus atât de mult ca testarea extinsă, pe care a susţinut-o, şi recomandă celor care au informații că instituții ale statului au înșelat cetățenii, să se ducă la Parchet, nu să scrie pe Facebook.

Firea: Testarea extinsă reduce cu 50% infectarea, lockdownul doar cu 30%
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    26 Mar 2021   •   10:09

Testarea extinsă reduce cu 50% infectarea, iar lockdownul doar cu 30%, spune Firea, citând presa europeană, într-o postare pe pagina de Facebook. 

Firea: Lockdownul nu reduce infectarea atât de mult ca testarea, e dovedit ştiinţific

"Închideti oamenii în case, îi speriati, îi abrutizati, ca să vă acoperiti incompetenta crasă! Si lipsa oricărui sentiment de grijă fata de oameni! Lockdownul NU reduce infectarea atât de mult ca testarea, izolarea si tratarea pozitivilor! E dovedit stiintific!

Anul trecut, impreuna cu primarii celor 6 sectoare, am incercat, cu disperare aproape, sa realizam testarea extinsă a bucurestenilor. Două campanii de testare au fost blocate de instituțiile statului care aveau responsabilitatea sa ne protejeze sănătatea: Guvern, MS, DSP, INSP.

Oricine și pentru orice motiv, dacă voia să intre în grațiile guvernanților, înjura "testarea lui Firea"!

"Nu știu ce obiectiv științific are testarea doamnei Firea", declara dr. Adriana Pistol, șefa Comisiei Naționale pentru managementul COVID-19. 

Păi, cred că voiam să aflăm dacă există viață pe Marte, nu v-ați dat seama, dna dr. Pistol? Care si acum gestionati pandemia cu măsuri inumane!

În tot acest timp, Dr Arafat tăcea filosofic. Să nu supere sefii. 

Gabriela Firea: Testarea extinsă reduce cu 50% infectarea, lockdownul cu 30%

Premierul Orban a înțeles, însă, și i-a schimbat urgent pe ministrul Sănătății, dr. Costache și pe dr Cercel, doar pentru ca sustineau aceasta testare salvatoare de vieti omenesti!

A propos, dna dr. Pistol, dl dr. Tătaru, vă lăudați că în septembrie 2020 vom avea rezultatele studiului national realizat de MS privind seroprevalența…sau era tot praf în ochi?...de pe Marte?

Dar adevarul intotdeauna iese la iveala, mai devreme sau mai tarziu!

Testarea extinsă reduce cu 50% infectarea, lockdown-ul doar cu 30%, titreaza presa europeană!

Mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Asta după ce întreaga presă de pe întreaga planetă scrie de peste un an despre cât de importantă e testarea.

Iar ministrul Sanatatii comenteaza cu nonsalanta pe Facebook ca cifrele privind testarea au fost masluite anul trecut de Guvernul Orban!!! Pe Facebook!
Treziti-va! Treziti-vă, voi, toți guvernantii care vă dați cu părerea pe Facebook când aveți, potrivit fișei postului, obligația să munciți! 

Treziti-vă și munciți! 

Firea: Dacă aveți informații că instituții ale statului au înșelat cetățenii, duceți-vă la Parchet, nu pe Facebook

Românii trebuie respectați! 

Drepturile românilor nu sunt cotele apelor Dunării, să le citiți voi în fiecare zi ca papagalii, dar să nu faceți nimic pentru respectarea lor!

Și dacă aveți informații că instituții ale statului au înșelat cetățenii, duceți-vă la Parchet, nu comentați pe Facebook!", a scris Gabriela Firea, vineri, pe pagina de Facebook.

Închideti oamenii în case, îi speriati, îi abrutizati, ca sā vā acoperiti incompetenta crasā! Si lipsa oricārui...

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 25 martie 2021

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close