Antena 3 CNN Politică Fiul lui Prigoană, primul pe buletinul de vot pentru alegerile parlamentare din colegiul 1

Fiul lui Prigoană, primul pe buletinul de vot pentru alegerile parlamentare din colegiul 1

Fiul lui Prigoană, primul pe buletinul de vot pentru alegerile parlamentare din colegiul 1
Sursa foto: Honorius Prigoanã
04 Ian 2010   •   11:49

Candidatul PDL, Honorius Prigoană, va fi primul pe buletinul de vot pentru alegerile parlamentare parţiale care vor avea loc, în 17 ianuarie, în colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor din Bucureşti. A doua poziţie pe buletin i-a revenit candidatului PNL, Radu Stroe, potrivit tragerii la sorţi făcute luni de preşedintele Biroului Electoral al Circumscripţiei Municipiului Bucureşti. Campania electorală pentru acest mandat a debutat încă din data de 2 ianuarie, dar fiul lui Prigoană îşi va lansa candidatura astăzi după-amiază, la sediul central al PDL din Modrogan.
Anterior tragerii la sorţi, Biroul Electoral a fost completat cu reprezentanţii partidelor care au propus candidaţi în alegerile parlamentare parţiale - Gheorghe Groza (PDL) şi Mihai Bălăşescu (PNL).
Biroul Electoral al Circumscripţiei Municipiului Bucureşti a decis că Honorius Prigoană (PDL) şi Radu Stroe (PNL) sunt candidaţii "definitivi" în alegerile parlamentare parţiale pentru colegiul 1 din Capitală, deşi Curtea Constituţională nu s-a pronunţat în cazul lui Remus Cernea (Partidul Verde), a cărui candidatură a fost respinsă de Biroul Electoral.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close