Antena 3 Politică Florin Anghel, liderul filialei Prahova, a fost exclus din PC

Florin Anghel, liderul filialei Prahova, a fost exclus din PC

25 Feb 2008   •   15:43
Florin
Anghel, liderul filialei Prahova, a fost exclus din PC

Florin Anghel, liderul filialei Prahova, a fost exclus din PC, ca urmare a unei hotărâri luate în cadrul Biroului Executiv Central al partidului. În aceeaşi şedinţă s-a decis şi dizolvarea conducerii filialei şi asigurarea interimatului de către Codruţ Şereş, Secretarul General al PC. Într-un comunicat dat publicităţii de conservatori, se arată că „la baza deciziei forului PC au stat declaraţiile defăimătoare făcute de domnul Florin Anghel la adresa partidului şi faptul că nu s-a alăturat conservatorilor în obiectivul acestora de a obţine un rezultat favorabil la alegerile locale".


Florin Anghel este cel care a agitat apele în PC, după ce a pierdut funcţia de preşedinte a formaţiunii în faţa deputatului Daniela Popa. Preşedintele PC Prahova „a iniţiat un război media cu partidul, deşi în repetate rânduri i-a asigurat pe colegii din Biroul Executiv Central că nu va mai face declaraţii în presă care să aducă atingere imaginii PC", se mai arată în comunicat.


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close