Antena 3 CNN Politică Florin Călinescu în discuţii cu PNL despre candidatura sa la parlamentare

Florin Călinescu în discuţii cu PNL despre candidatura sa la parlamentare

Florin Călinescu în discuţii cu PNL despre candidatura sa la parlamentare
25 Aug 2008   •   12:37

După ce a discutat cu liberalii despre o posibilă candidatură a sa la alegerile parlamentare în numele acestei formaţiuni politice, actorul Florin Călinescu a declarat că nu a luat încă o decizie în acest sens. La părăsirea sediului central al PNL, Călinescu a spus că este un pas destul de important. "Trebuie să mă gândesc bine într-o situaţie de genul ăsta, mai ales că sunt mai multe", a spus Florin Călinescu, citat de Agerpres.

Liberalul Teodor Meleşcanu, ministrul Apărării, a declarat că din punctul de vedere al partidului, orice persoană, din orice domeniu, fie el sportiv sau artistic, este binevenit. "Avem un respect deosebit pentru cei care doresc să se implice în activitatea politică. Din punctul nostru de vedere există totală deschidere. A fost doar o discuţie de principiu. În caz afirmativ, vom decide dacă va fi nominalizat pentru un post de senator sau deputat", a declarat Teodor Meleşcanu, menţionând că acesta trebuie să dea un răspuns PNL-ului în cel mai scurt timp.



Presa locală argeşeană a relatat, la sfârşitul săptămânii trecute, citând surse liberale, că Florin Călinescu ar putea candida pentru un mandat de senator din partea PNL, la Piteşti. Călinescu ar fi purtat deja discuţii cu liderii locali ai PNL, iar colegiul în care ar urma să candideze cunoscutul om de televiziune cuprinde municipiul Piteşti şi şase comune limitrofe, cu o populaţie totală de 177.000 de locuitori.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close