x close

Florin Cîțu a izbucnit după ce a fost demis: Ordonanţa 114 este pe punctul de a fi resuscitată de acest Parlament toxic

de M.V    |    09 Feb 2020   •   07:56
Florin Cîțu a izbucnit după ce a fost demis: Ordonanţa 114 este pe punctul de a fi resuscitată de acest Parlament toxic 1122 Sursă foto: Gov.ro

Florin Cîţu a izbucnit după ce a fost demis din funcție. Acesta a atras atenţia la Conferinţa de alegeri a PNL Bucureşti, că majoritatea parlamentară ar putea încerca să modifice din nou Ordonanţa 114, modificată prin decizie a Guvernului Ludovic Orban.

”În acest moment Ordonanţa 114 pe care am corectat-o foarte greu este pe punctul de a fi resuscitată de acest Parlament toxic”, a afirmat Cîţu sâmbătă, în faţa liberalilor reuniţi pentru alegerea conducerii PNL Bucureşti.

De altfel, Cîţu a anunţat, încă de vineri, că PSD ar vrea să resusciteze OUG 114/2018, ordonanţa care a ”destabilizat economia României”, iar anticipatele reprezintă, în acest context, o soluţie pentru a schimba majoritatea parlamentară.

”Trebuie sa-i oprim! PSD vrea să respingă OUG1/2020 în Parlament! De ce? Simplu. Prin aceasta ordonanţă le-am îngheţat salariile şi sunt DISPERAŢI. Nu-i interesează stabilitea economica a României, este vorba doar despre buzunarul lor! Vor salarii mai mari cu orice preţ. Credeţi că le merita?”, a scris Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai multe despre:

florin citu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati