Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu, despre Adrian Câciu: "Îmi aduce aminte de Liviu Dragnea când a vorbit de o gaură imaginară prin nu ştiu ce buget"

Florin Cîţu, despre Adrian Câciu: "Îmi aduce aminte de Liviu Dragnea când a vorbit de o gaură imaginară prin nu ştiu ce buget"

Florin Cîțu, președintele PNL, a declarat că acuzațiile noului ministru de Finanțe, Adrian Câciu, față de modul în care au fost cheltuiți banii publici sunt provocate de euforia intrării la guvernare.

Florin Cîţu, despre Adrian Câciu: "Îmi aduce aminte de Liviu Dragnea când a vorbit de o gaură imaginară prin nu ştiu ce buget"
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Preda    |    02 Dec 2021   •   22:12

"Am văzut și eu declarațiile, întărite de președintele PSD. Am auzit și discuții despre un audit. Îmi aduce aminte de Liviu Dragnea când a preluat și el un mandat și vorbea de o gaură imaginară în nu știu ce buget, în 2015", a spus Florin Cîțu la Digi24.

"Ce deranjează sunt insinuările venite de la președintele PSD când vorbește despre aceste lucruri. Pentru că suntem într-o coaliție de guvernare. Eu pun aceste declarații – și mă interesează cele venite de la președintele partidului, nu celealte - pe seama euforiei intrării la guvernare. Eu nu cred că se așteptau să intre la guvernare până în 2024.

Și cred că din euforie vedem aceste declarații în această perioadă. Dar eu cred că sunt doar acum la început și nu vor mai continua", a adăugat el.

Avertisment pentru Florin Cîțu de la noul ministru al Finanţelor. "Auditul îşi va face treaba lui"

Florin Cîțu a mai spus că nu au fost probleme cu bugetul pe 2021, așa cum a spus succesorul său la Ministerul de Finanțe.

Vă amintim că e anchetă la Ministerul Finanţelor. Adrian Câciu a trimis mai multe echipe de control şi aşteaptă rezultatele rapoartelor, inclusiv de la Curtea de Conturi. Aparent, banii s-au dus în finanțarea cheltuielilor publice, spune Câciu.

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a declarat, marţi seară, că banii împrumutaţi de guvernele Orban şi Cîţu, "s-au dus pe risipă".

Câciu a mai spus că Auditul şi Curtea de Conturi îşi vor face treaba, în continuare. 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Adrian Câciu
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close