Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu lămurește situația: Oamenii trebuie să știe date despre pandemie și vaccinare!

Florin Cîțu lămurește situația: Oamenii trebuie să știe date despre pandemie și vaccinare!

Florin Cîțu a postat un mesaj pe o rețea socială prin care a dorit să lămurească situația ”ipoteticului control care s-ar putea face la Ministerul Sănătății”.

Florin Cîțu lămurește situația: Oamenii trebuie să știe date despre pandemie și vaccinare!
de Laura Dinu    |    09 Mar 2021   •   17:02

”Ipoteticul control care s-ar putea face la Ministerul Sănătății a suscitat multe discuții tendențioase în spațiul public. Așa că fac următoarele precizări:

1. Susțin transparentizarea informațiilor de către toate autoritățile statului. Oamenii trebuie să știe date despre cheltuirea banilor publici, despre pandemie, vaccinare și despre orice altă informație de interes public.

2. Este normal să fac verificări în legatură cu sesizările pe care le primesc, indiferent de unde sunt. Informația cum că nu aș fi de acord cu publicarea numărului testelor din fiecare județ este incorectă.

3. Reiterez: sunt de acord cu transparentizarea informațiilor de interes public, cu mențiunea că aceste date trebuie furnizate corect, legal și cu avizele necesare.

4. Datele pentru care am primit sesizări sunt legate de vaccinare, iar poza de mai jos cred că este relevantă. Vreau să mă asigur că nu au fost publicate date care să creeze probleme.

În cazul în care voi hotărî demararea unui control, cum voi avea un răspuns îl voi face public!”, scrie Florin Cîțu pe o rețea socială. 

Ipoteticul control care s-ar putea face la Ministerul Sănătății a suscitat multe discuții tendențioase în spațiul...

Publicată de Florin Cîţu pe Marţi, 9 martie 2021

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close