Antena 3 CNN Politică Premierul Florin Cîțu, huiduit la Iași: ”Trădătorii! Rușine!”

Premierul Florin Cîțu, huiduit la Iași: ”Trădătorii! Rușine!”

Premierul Florin Cîțu a fost huiduit, vineri, în timpul vizitei de la Iași, unde încearcă să își negocieze majoritatea pentru a-l da jos pe Ludovic Orban din fruntea Partidului Național Liberal.

Premierul Florin Cîțu, huiduit la Iași: ”Trădătorii! Rușine!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    10 Sep 2021   •   13:47

”Trădătorii! Rușine”, au strigat cei ce l-au așteptat pe premier.

Florin Cîţu: "Voi cere demisia lui Orban și Dragu dacă decizia CCR ne va fi favorabilă"

Premierul Florin Cîțu a declarat, joi, că, în cazul în carea Curtea Constituțională va da dreptate Guvernului pe sesizarea privind moțiunea de cenzură, va cere demisia președinților Senatului și Camerei Deputaților, Anca Dragu și, respectiv, Ludovic Orban.

„Dacă decizia CCR ne dă nouă dreptate, voi veni public și voi cere demisia președinților Camerei Deputaților și Senatului pentru ce au făcut în această perioadă”, a afirmat Cîțu.

Premierul s-a declarat convins că CCR va da câștig de cauză Guvernului și a repetat că, dacă decizia Curții Constituționale este favorabilă Executivului, atunci președinții Camerei și Senatului „trebuie să plece”.

Florin Cîțu a mai declarat că nu va fi prezent în Parlament joi, când va fi citită moțiunea de cenzură în plenul reunit. "Eu nu girez astfel de acte în Parlamentul României, abuzul celor doi președinți", a explicat premierul.  

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close