Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, după ce legea bugetului a fost promulgată: "Românii așteaptă multe de la noi și nu-i vom dezamăgi. Nu mai există scuze"

Florin Cîțu, după ce legea bugetului a fost promulgată: "Românii așteaptă multe de la noi și nu-i vom dezamăgi. Nu mai există scuze"

Premierul Florin Cîțu a precizat, luni, că bugetul de stat pe 2021 este cel mai echilibrat din ultimii 30 de ani şi că de acum nu mai există scuze, mai ales că românii au aşteptări de la actuala guvernare.

Florin Cîțu, după ce legea bugetului a fost promulgată: "Românii așteaptă multe de la noi și nu-i vom dezamăgi. Nu mai există scuze"
Sursa foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    08 Mar 2021   •   18:14

Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat luni, 8 martie 2021, Legea bugetului de stat și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021.

"Gata! Legea bugetului a fost promulgată! Avem cel mai echilibrat buget din ultimii 30 de ani, un buget care se concentrează pe investiții. Am promis, am făcut!

Florin Cîţu: "Românii așteaptă multe de la noi și nu-i vom dezamăgi"

De acum nu mai există scuze. Românii așteaptă multe de la noi și nu-i vom dezamăgi”, a scris Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul nu va fi împovărat cu noi taxe

Bugetul pe anul 2021, axat preponderent pe investiții și pe accesarea fondurilor europene, va permite dezvoltarea României în sectoare esențiale, prea adesea ignorate în trecut.

Sunt alocate sume semnificative pentru investiții în infrastructura de transport, spitale și școli, dar și pentru continuarea eforturilor de gestionare a campaniei de vaccinare, precum și a riscurilor asociate crizei sanitare și economice provocate de pandemia de COVID-19.

Cresc veniturile din fonduri europene ca pondere în PIB

Investițiile majore asigură susținerea mediului de afaceri, noi oportunități de dezvoltare și crearea de locuri de muncă mai bine plătite.

Creșterea ponderii în PIB a veniturilor din fonduri europene echivalează cu un angajament ferm al Guvernului de a beneficia pe deplin de investițiile din fondurile europene și de Planul Național de Redresare și Reziliență.

 

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu buget 2021 Klaus Iohannis
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close