Antena 3 CNN Politică De cine se teme premierul Cîțu? ”Întâlnire de taină”, sub ochii unei armate de SPP-iști

De cine se teme premierul Cîțu? ”Întâlnire de taină”, sub ochii unei armate de SPP-iști

Premierul Florin Cîțu a fost surprins într-o cafenea din Dorobanți, alături de bunul său prieten, Lucian Isar. La prima vedere, doar o cafea între prieteni. La o privire mai atentă, o armată de SPP-iști care au securizat întâlnirea.

De cine se teme premierul Cîțu? ”Întâlnire de taină”, sub ochii unei armate de SPP-iști
de Laura Dinu    |    25 Aug 2021   •   19:03

Florin Cîțu l-a numit pe Lucian Isar, la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, consilier onorific.

Totodată, Lucian Isar, care este soțul Alinei Gorghiu, a fost numit de Florin Cîțu, în acea perioadă fiind în funcția de ministru al Finanțelor, reprezentantul României la BERD - Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare. 

Cei doi se cunosc de mai bine de 15 de ani, având în vedere că au fost şefi de trezorerie la Citybank şi Bancpost, respectiv ING.

Isar a fost şi ministru în guvernul Ponta

Lucian Isar a fost ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri în guvernul Ponta, de unde a plecat repede, după o dispută cu premierul.

Armată de SPP-iști la întâlnirea celor doi

Un lucru neobișnuit în cadrul întâlnirii între Lucian Isar și Florin Cîțu a fost numărul de SPP-iști din zonă. Peste 10, scrie evz.ro

Întâlnirea a avut loc vineri, 20 august, la o cafenea din Dorobanți și a durat aproximativ o oră. Premierul a mâncat ceva, au băut împreună o cafea și o apă plată. Cei doi au venit și au plecat împreună. Ambele laturi ale terasei unde au stat cei doi au fost împânzite de SPP. Oamenii lui Cîțu s-au asigurat că nimeni nu se apropie la mai mult de 1 metru și jumătate de masa acestuia. 

Persoanele care au trecut pe trotuar au fost oprite și legitimate. Astfel încât Cîțu și Isar au avut parte de intimitate într-una din cele mai aglomerate zone din București.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close