Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu critică modul în care se fac controale la firmele că au mărit nejustificat prețurile: "Nu sunt de acord. Sunt doar de ochii lumii"

Florin Cîțu critică modul în care se fac controale la firmele că au mărit nejustificat prețurile: "Nu sunt de acord. Sunt doar de ochii lumii"

Președintele PNL, Florin Cîțu, a criticat modul în care se fac controale la firmele acuzate că au mărit nejustificat prețurile. Sunt doar de ochii lumii, dacă vrea cineva să-și facă campanie, eu nu sunt de acord, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu critică modul în care se fac controale la firmele că au mărit nejustificat prețurile: "Nu sunt de acord. Sunt doar de ochii lumii"
de Claudia Popovici    |    15 Mar 2022   •   19:07

Liderul PNL a criticat modul în care au fost făcute controale la agenții economici care, potrivit inspectorilor, ar fi mărit nejustificat prețurile.

„Eu nu sunt de acord cu aceste controale doar de ochii lumii pentru că au crescut prețurile nejustificat, așa spun cei care fac controale. Eu înțeleg să facă astfel de controale zilnic... au dat niște amenzi, dar prețurile tot acolo sunt”, a explicat liderul PNL.

Florin Cîțu a lăsat să se înțeleagă că social-democrații încearcă să puncteze la capitolul imagine în urma controalelor.

„Noi avem nevoie de aceste companii să plătească impozite, dacă mergem acum și le omorâm pentru că vrea cineva să-și facă campanie, eu nu sunt de acord”, a adăugat Cîțu.

Președintele PNL a vorbit și despre relația pe care o are cu liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Se comunică în coaliție, acolo avem divergențe”, a precizat Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu controale preturi
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close