Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Florin Cîțu: Parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis este mai puternic ca niciodată

Florin Cîțu: Parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis este mai puternic ca niciodată

Premierul Florin Cîțu pare a se afla într-o continuă comunicare cu președintele Klaus Iohannis. Sau cel puțin așa declară. Florin Cîțu a făcut, miercuri, declarații legate de parteneriatul pe care îl are cu Klaus Iohannis, în plin scandal politic.

Florin Cîțu: Parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis este mai puternic ca niciodată
de Gabriel Dano    |    15 Sep 2021   •   18:55

Șeful Guvernului susține că legătura dintre el și șeful statului este una extrem de strânsă.

"Nu există niciun dubiu - parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis este mai puternic ca niciodată. Acest parteneriat se vede în cele 80 de miliarde pe care le vom implementa prin guvernarea liberală în următorii ani, bani care au fost obținuți cu ajutorul domnului președinte anul trecut.

Și acest parteneriat este cel care va face România liberală", a afirmat Florin Cîțu.

Ludovic Orban: Parteneriatul meu onest cu președintele Klaus Iohannis va continua după ce voi câștiga alegerile

Și preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat recent că va continua parteneriatul cu preşedintele României, Klaus Iohannis, după ce va câştiga alegerile pentru preşedinţia PNL la congresul din 25 septembrie.

„Aşa cum am avut un parteneriat onest, în beneficiul României, timp de patru ani cât am fost preşedintele PNL, un parteneriat care a avut rezultate remarcabile atât pentru România, cât şi pentru PNL, după ce voi câştiga la acest congres, acest parteneriat (n.r.- cu preşedintele Klaus Iohannis) va continua”, a afirmat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Anterior, Ludovic Orban sugerase că Florin Cîțu, contracandidatul său la președinția partidului, ar fi susținut de președintele Klaus Iohannis. „Eu cred că PNL nu are nicio datorie față de președintele Iohannis. Dimpotrivă! Eu am convingerea că președintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gândirea lor și cu sufletul lor. Eu cred că președintele PNL trebuie să fie îndatorat și legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastră, marea oaste a PNL”, afirmase Ludovic Orban.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close