Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu: "Rusia nu dă înapoi. Aceasta înseamnă că noi, România şi comunitatea internaţională, trebuie să facem mai mult acum"

Florin Cîţu: "Rusia nu dă înapoi. Aceasta înseamnă că noi, România şi comunitatea internaţională, trebuie să facem mai mult acum"

Liderul PNL Florin Cîţu afirmă, marţi seară, că trebuie făcut mai mult de către comunitatea internaţională pentru a susţine Ucraina.

Florin Cîţu: "Rusia nu dă înapoi. Aceasta înseamnă că noi, România şi comunitatea internaţională, trebuie să facem mai mult acum"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Ovidiu Matiu
de Silvia Preda    |    01 Mar 2022   •   23:23

”Rusia nu dă înapoi. Aceasta înseamnă că noi, România şi comunitatea internaţională, trebuie să facem mai mult acum. Asiguraţi-vă că toate sancţiunile sunt implementate, impuneţi altele noi şi sprijiniţi activ Ucraina”, a scris, marţi seară, pe Twitter, Florin Cîţu.  

”O facem nu doar pentru Ucraina, ci şi pentru noi înşine”, a mai transmis liderul PNL.  

Ruşii au atacat şi invadat capitala Kiev, cinci oameni au murit în urma unui bombardament

În a şasea zi de război în Ucraina, bombardamentele au continuat în marile oraşe, inclusiv în capitala Kiev, la marginea căreia a ajuns şi "convoiul morţii".

Acesta este format din tancuri, blindate, arme de artilerie sau cisterne cu combustibil şi se întinde pe 60 de kilometri.

Citiţi şi: Olena Zelenska, soţia președintelui ucrainean, mesaj emoționant: "Ucrainenii trebuie să-și ducă copiii în pivnițe în fiecare noapte"

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Ucraina
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close