Antena 3 CNN Politică Premierul Florin Cîțu pregătește o nouă remaniere. Care este ministrul care se află în fruntea listei negre a premierului

Premierul Florin Cîțu pregătește o nouă remaniere. Care este ministrul care se află în fruntea listei negre a premierului

Potrivit surselor Antena 3, după Alexandru Nazare, pe lista neagră pentru remaniere ar fi ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Premierul Florin Cîțu pregătește o nouă remaniere. Care este ministrul care se află în fruntea listei negre a premierului
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    08 Iul 2021   •   11:49

Potrivit acelorași surse, premierul Florin Cîțu i-ar fi transmis deja lui Ludovic Orban că urmează ca Adrian Oros, un apropiat și susținător al șefului PNL, să fie revocat din funcție. 

Rămâne de văzut dacă vor urma și alți miniștri, ținând cont că acea evaluare a lui Florin Cîțu ar cuprinde mai multe nume. 

Alexandru Nazare a fost remaniat! Cine va fi noul ministrul al Finanțelor

Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, a fost remaniat.

Potrivit informațiilor obținute pe surse, premierul Florin Cîțu a trimis deja decretul privind revocarea lui Alexandru Nazare către președintele Klaus Iohannis. Din primele informații, se pare că acesta va fi înlocuit cu Dan Vilceanu, deputat PNL și apropiat lui Florin Cîțu. 

Potrivit surselor Antena 3, a existat o discuție pe această temă între Ludovic Orban și Florin Cîțu, Orban fiind împotriva acestui demers care îl privește pe ministrul Finanțelor. Discuția ar fi fost una destul de aprigă, ținând cont de faptul că ministrul de Finanțe s-ar fi opus planului premierului de a da, în perioada următoare, mai multe fonduri pentru primării.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, la scurt timp după apariția informației privind remanierea lui Alexandru Nazare, că nu a fost anunțat despre acest demers. 

”Eu am spus foarte clar că eu sunt mulțumit de activitatea miniștrilor din Partidul Național Liberal”, spune Orban.

 

 

×
Subiecte în articol: remaniere Adrian Oros Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close