Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu se victimizează în scandalul tatălui. ”Sunt presiuni și atacuri mizerabile la adresa mea”

Florin Cîțu se victimizează în scandalul tatălui. ”Sunt presiuni și atacuri mizerabile la adresa mea”

Scandalul generat de acuzațiile de abuz și de conflict de interese de la Ministerul Finanțelor Publice ia amploare. După ce a desființat Direcția Juridică din minister în timp ce aceasta se afla în proces cu tatăl său, Florin Cîțu se victimizează. Spune că este vorba doar de o amărâtă de reorganizare iar atacurile împotriva sa sunt mizerabile.

Florin Cîțu se victimizează în scandalul tatălui. ”Sunt presiuni și atacuri mizerabile la adresa mea”
Sursa foto: Antena 3
08 Iun 2020   •   07:34

Consilierul pentru Probleme de Securitate al Premierului declară că tatăl ministrului are tot dreptul să își apere interesele, dar, cu toate acestea, problema este în atenția premierului Ludovic Orban. 

Ministrul Finanțelor Publice a desființat Direcția Juridică din minister care punea în pericol proiectul de lux inițiat de frații Florin și George Cîțu. Aceștia voiau să ridice lângă lacul Vidra și pe muntele care duce la lac un hotel cu 40 de camere, SPA, restaurant, lounge bar, debarcader privat, un ștrand plutitor care iarna să se transforme în patinoar, o pârtie de ski și căsuțe de vacanță, dar și o crescătorie de pești. 

Au cerut în 2014 trecerea terenului în intravilan. Însă Romsilva a atacat în Instanță, în urmă cu 3 ani, 70 de titluri de proprietate emise pentru 3 munți din Mălaia și Voineasa. Printre ele și titlul familiei Cîțu. 

Ministrul Cîțu nu răspunde la acuzațiile de conflict de interese și spune că totul este doar un atac la adresa lui.

”De fiecare dată când încerci să faci o reorganizare, o amărâtă de reorganizare într-un minister, apar lucruri pe care nu le bănuiam. Apar presiuni și sunt tot felul de atacuri mizerabile la adresa mea”, a declarat ministrul Cîțu.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close