Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu: "Astăzi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate în România"

Florin Cîțu: "Astăzi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate în România"

România va depăși, în cursul zilei de vineri, pragul de 3,5 milioane de persoane vaccinate, după cum a anunțat premierul Florin Cîțu.

Florin Cîțu: "Astăzi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate în România"
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    07 Mai 2021   •   15:01

Premierul a mai precizat că începând de astăzi se dă startul maratonului de vaccinare de la București, desfășurat la Sala Palatului și la Biblioteca Națională.

"Astăzi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două. Și tot astăzi, la ora 16.00, începe Maratonul Vaccinării în București.

Avem 50 de puncte de vaccinare deschise în două locații: Sala Palatului și Biblioteca  Națională. La ora 18.00 voi fi prezent la Sala Palatului, să încurajez românii să se imunizeze pentru a reveni la normalitate. V-am spus, dacă aș putea, m-aș mai vaccina o dată.

Rock on, Romania! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate!", a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Astăzi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două. Și tot astăzi, la ora 16.00, începe...

Publicată de Florin Cîţu pe Vineri, 7 mai 2021

Maratonul vaccinării la Bucureşti

Timp de trei zile, oricine poate primi serul Pfizer în București fără programare la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională. Maratonul vaccinării de desfăşoară în intervalul 7 - 10 mai.

Maratonul vaccinării în Bucureşti, 7-10 mai 2021 începe astăzi, la ora 16.00, şi se va încheia luni dimineaţă, 10 mai, la ora 08.00.

În aceste trei zile, toţi românii care vin la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională se pot imuniza fără programare cu serul Pfizer. În cele două locaţii există 50 de cabinete de vaccinare în total.

Maratonul vaccinării în Bucureşti, 7-10 mai 2021. Autobuzele vor circula non-stop

Pe toată durata maratonului, autobuzele de pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 si 368 vor circula și noaptea.

În timpul maratonului se vor desfășura momente artistice, a anunțat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, într-un comunicat de presă. Violonistul Alexandru Tomescu se numără printre invitați.

"Mă bucur că prin acest parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, organizatorul evenimentului, am asigurat și implicarea zonei culturale, una din cele mai afectate de pandemia provocată de virusul Sars-CoV2, care are nevoie de sprijinul fiecărui român. În acest maraton au dorit să se implice mai multe instituții din subordinea Ministerului Culturii. Astfel, alături de Biblioteca Națională a României, vom avea Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, Centrul Național de Artă Tinerimea Română și Filarmonica George Enescu care vor asigura momente artistice pe parcursul maratonului", a declarat Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.
 

×
Subiecte în articol: vaccinare România Florin Cîțu
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close