Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu îi asigură pe vaccinați că nu vor fi vizați de restricții: ”Nu voi închide economia”

Florin Cîțu îi asigură pe vaccinați că nu vor fi vizați de restricții: ”Nu voi închide economia”

Premierul Florin Cîțu îi asigură pe românii vaccinați că nu ei vor fi cei vizați de restricții, în cazul în care valul patru al pandemiei va lovi România.

Florin Cîțu îi asigură pe vaccinați că nu vor fi vizați de restricții: ”Nu voi închide economia”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    27 Iul 2021   •   21:54

Florin Cîțu a asigurat că va împărți populația în vaccinați și nevaccinați și că nu va proceda așa cum a făcut-o Ludovic Orban, nu va închide piețele, mall-urile sau economia țării.

”Când se ajunge la 1 la mie, relaxările dispar, la fel când se ajunge la 2 la mie, la 3 la mie. Vom vedea pe parcurs ce se întâmplă. Sper ca Ministerul Sănătății să fie pregătit. Vom face tot ce ține de noi ca să nu ajungem acolo (n.r. la 1.500 de infectări pe zi). Înainte de valul 3 nu aveam vaccin.

Când s-a terminat valul 3, am spus să nu se reducă nimic pentru COVID. Nu e de speriat, nu ar trebui să ajungem acolo. Soluția este vaccinarea. Dacă ne vaccinăm, nu ajungem acolo, nu punem presiune pe sistemul de sănătate.

”Nu vom introduce restricții pentru vaccinați”

Nu putem să restricționăm pentru persoanele vaccinate. Când ajumge la 1 la mie, 2 la mie, 3 la mie, nu vom introduce restricții pentru vaccinați. Dar nu putem să impunem condiții doar pentru nevaccinați, de exemplu circulația noaptea.

Nu voi închide piețele, mall-urile, nu voi închide economia”, a declarat premierul Florin Cîțu la Digi24.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu restricţii
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close