Antena 3 CNN Politică Fostul director SRI, despre Coldplay și alegeri: ”Am auzit cu această ocazie de Babasha. Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii”

Fostul director SRI, despre Coldplay și alegeri: ”Am auzit cu această ocazie de Babasha. Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii”

eduard hellvig
15 Iun 2024   •   15:18

Fostul director al SRI, Eduard Hellvig, a declarat, sâmbătă, într-o postare pe contul său de pe platforma X (fosta Twitter), că, după alegerile de duminica trecută și după concertul Coldplay, ”Babasha a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii”

”A fost Coldplay și au fost alegeri. Ambele cu grindină la final. Chris Martin a fost “șocat și trist” că publicului nu i-a plăcut ce i-a plăcut lui. Și că el, publicul, s-a exprimat nu tocmai sportiv, cu toate că era pe un stadion. Deși Martin a avut un show bazat pe toleranță și incluziune, a ținut să amendeze tocmai ce promova – libertatea fiecăruia de a avea preferințe și de a le clama în public. La alegeri, avem primul scrutin cu sumă nulă. Toți au câștigat. Unii au câștigat doar pentru că nu au pierdut tot, alții au câștigat pentru că nu au câștigat colegii. Pe unii câștigul îi și încurcă, pentru că trebuie să câștige în continuare, alții au câștigat deși nu au participat. Sau pentru că nu au participat. În turul doi la Martin a fost liniște. Educat cu o zi înainte, publicul nu a mai huiduit. Toți au aprins brățările și au cântat “Sky full of stars”. Până în septembrie. Sau noiembrie. Ori decembrie, la cererea publicului.

P.S.1 Am auzit cu această ocazie de Babasha. Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toți interpreții săptămânii.

P.S. 2 Îl felicit pe fostul meu coleg, George Tuță. La cum îl știu, va fi un primar bun și încăpățânat. Dar despre asta, voi scrie separat”, a scris Eduard Hellvig. 

După demisia din funcția de director al Serviciului Român de Informații, acesta postează, periodic, pe contul său de pe platforma X, considerații despre politica internă și cea internațională, unele acide chiar la adresa foștilor săi colegi de la PNL. 

×
Subiecte în articol: Eduard Hellvig SRI babasha Coldplay
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close