Antena 3 CNN Politică Fostul ministru al Agriculturii nu are regrete: S-au făcut presiuni asupra mea şi a mamei mele, dar nu am cedat

Fostul ministru al Agriculturii nu are regrete: S-au făcut presiuni asupra mea şi a mamei mele, dar nu am cedat

Fostul ministru al Agriculturii nu are regrete: S-au făcut presiuni asupra mea şi a mamei mele, dar nu am cedat
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Sep 2010   •   10:15

Unii pleacă şi alţii vin! Noii miniştri au primit ştafeta de la predecesorii lor. Dacă unii dintre aceştia au regrete că au fost nevoiţi să îşi părăsească portofioliile, alţii se gândesc la câte au avut de îndurat. Fostul ministru al Agriculturii, Mihail Dumitru a dezvăluit că în timpul mandatului, s-au făcut presiuni asupra lui.

Mihail Dumitru pleacă de la Ministerul Agriculturii fără să cedeze presiunilor care au fost exercitate asupra sa, fie ca să numească fie să destituie oameni din minister. Pentru Gândul, Dumitru spune că a primit nenumărate telefoane şi că până şi mama lui a fost căutată, în creierii munţilor. Despre activitatea pe care a desfăşurat-o are numai cuvinte de laudă.

Mihail Dumitru a fost înlocuit la Agricultură de Valeriu Tabără.

La Economie, noul ministru Ion Ariton a preluat ştafeta de la Adriean Videanu.

La Transporturi, revine Anca Boagiu. Nu s-a întâlnit deocamdată cu predecesorul ei Radu Berceanu, care este plecat din ţară până luni.

Conducere nouă şi la Ministerul Comunicaţiilor. Valerian Vreme, vicepreşedintele Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor, i-a luat locul lui Gabriel Sandu.

Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close