Antena 3 CNN Politică Frunda: Dacă USL vor avea 50%, ne vor închide uşa în nas. În caz contrar, vor fi foarte drăguţi cu noi

Frunda: Dacă USL vor avea 50%, ne vor închide uşa în nas. În caz contrar, vor fi foarte drăguţi cu noi

Frunda: Dacă USL vor avea 50%, ne vor închide uşa în nas. În caz contrar, vor fi foarte drăguţi cu noi
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Ian 2012   •   12:15

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda este de părere că formaţiunea sa va ajunge în Parlament după alegeri doar dacă USL va obţine mai puţin de 50% la vot. În caz contrar, ei nu vor apela la UDMR pentru guvernare, informează RFI.

"Prima problemă a UDMR-ului este să fie în Parlament (...) Dacă USL va avea 50%-51%, sigur nu va apela la noi, dacă va avea 48%, cu siguranţă va apela la noi, pentru că ştie că poate avea încredere în noi. Dacă vor avea 50%, ne vor închide uşa în nas, dacă vor avea 48%, vor fi foarte drăguţi cu noi" a afirmat Gyorgy Frunda.

Senatorul îşi exprimă îngrijorarea cu privire la preţul pe care îl vor plăti pentru actuala guvernare.

"Cetăţeanul de rând, simte că trăieşte mai prost în 2012 decât a trăit în 2008, iar această factură electorală trebuie plătită. Nu uitaţi că cel puţin 60%-70% din electoratul nostru reprezintă pensionari, pensionarii care au avut cel mai mult de pierdut. Eu îmi fac probleme serioase pentru intrarea în Parlament a UDMR-ului", mai spune senatorul UDMR.

Lideri ai Uniunii Social Liberale au declarat în repetate rânduri că ar prefera ca USL să guverneze fără UDMR, dacă Uniunea Social Liberală va câştiga alegerile din acest an.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close