Antena 3 CNN Politică Gabi Firea, jignită de atacul PNL asupra PSD: Suntem nişte şantajişti şi nişte momitori, sau ce?

Gabi Firea, jignită de atacul PNL asupra PSD: Suntem nişte şantajişti şi nişte momitori, sau ce?

Gabi Firea, jignită de atacul PNL asupra PSD: Suntem nişte şantajişti şi nişte momitori, sau ce?
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Feb 2014   •   22:31

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat vineri, la Antena 3, că niciodată nu s-a transmis în partid vreun mesaj de racolare a parlamentarilor către PNL, aşa cum a spus astăzi purtătorul de cuvânt al liberalilor, Cristina Pocora, adăugând că se simte jignită de foştii colegi.

 
"Niciodată nu s-a transmis acest mesaj, de racolare a parlamentarilor care au fost alături de noi în USL, nici direct, nici subliminal", a declarat Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD, vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Mai mult, social-democrata s-a arătat jignită de cuvintele folosite de către liberali.
 
"Am mai sesizat doi termeni, <şantajul> şi . Eu merg pe ideea să păstrăm proprietatea termenilor, că aceste cuvinte ascund şi nişte jigniri. Suntem nişte şantajişti şi nişte momitori, sau ce?", a comentat Gabriela Firea.

PNL acuză PSD că a trasat sarcini fiecărei filiale social-democrate să racoleze cel puţin câte un parlamentar liberal, precizând că aceste informaţii au fost confirmate de reprezentanţi ai PNL care au fost contactaţi în acest sens.

Liderul PSD, Victor Ponta, aflat la Roma, susţine că acuzaţiile PNL privind racolarea de parlamentari liberali reprezintă doar o "poveste" şi precizează că nu a discutat cu nimeni de aşa ceva, adăugând că îşi doreşte doar ca parlamentarii PNL să fie alături de proiectele Guvernului.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Cristina Pocora Subiectiv
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close