Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, după ce Primăria Capitalei a obţinut 216 milioane de euro pentru refacerea a 212 km de conducte: "Am muncit 3 ani, dosarele acestui proiect umplu o camera întreagă"

Gabriela Firea, după ce Primăria Capitalei a obţinut 216 milioane de euro pentru refacerea a 212 km de conducte: "Am muncit 3 ani, dosarele acestui proiect umplu o camera întreagă"

"Mă bucur că proiectul realizat de mine și echipa mea este apreciat și finanțat de Comisia Europeană. Vor fi înlocuiți 212 km de conducte, unele vechi de peste 50 de ani.", a anunțat, joi, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, după ce Primăria Capitalei a obţinut 216 milioane de euro pentru refacerea a 212 km de conducte: "Am muncit 3 ani, dosarele acestui proiect umplu o camera întreagă"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    27 Mai 2021   •   16:43

"216 milioane euro din fonduri europene pentru refacerea a 212 km de conducte din București! Mă bucur că proiectul realizat de mine și echipa mea este apreciat și finanțat de Comisia Europeană. Vor fi înlocuiți 212 km de conducte, unele vechi de peste 50 de ani.", a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook. 

"Am muncit 3 ani, dosarele acestui proiect umplu o camera întreagă. Am obținut pentru București o finanțare consistentă, de 216 milioane euro din Fondul de coeziune. 

Iar astăzi a fost anunțată, oficial, și aprobarea investiției de către Comisia Europeană. 

Comisarul pentru coeziune și reforme, Elișa Ferreira, a declarat: „Această investiție a UE în modernizarea unei infrastructuri esențiale pentru capitală României este un bun exemplu de proiect care poate îndeplini simultan obiectivele de îmbunătățire a vieții de zi cu zi a cetățenilor, cât şi cele ale Pactului verde și în materie de schimbări climatice”.

Chiar dacă fostul ministru al Fondurilor Europene a ținut contractul în sertar din luna iulie 2020 până după alegeri, că să fie semnat de noul primar, reprezentanții autorităților europene știu cine a muncit și a realizat acest proiect. 

Îi felicit pe toți cei implicați, profesioniștii din PMB, fostul RADET, acum Termoenergetică, pt seriozitatea și implicarea lor. Sper că noul primar va folosi acești bani europeni corect, legal și la timp, în beneficiul bucureștenilor!"

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close