Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: „Am primit amenințări că se va întâmpla ceva foarte grav cu rețeaua de termoficare în Bucureşti”

Gabriela Firea: „Am primit amenințări că se va întâmpla ceva foarte grav cu rețeaua de termoficare în Bucureşti”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, la Antena 3, că a primit amenințări că se va întâmpla ceva grav cu termoficarea în București.

Gabriela Firea: „Am primit amenințări că se va întâmpla ceva foarte grav cu rețeaua de termoficare în Bucureşti”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    10 Feb 2020   •   22:01

„Am primit ameninţări, mesaje, că se va întâmpla ceva foarte grav cu rețeaua de termoficare în Bucureşti, ca să dea cetățenii vina pe mine şi să pierd eu alegerile.

Dacă le pierd în urma unei bătălii cinstite, atunci nu e nicio problemă, dar dacă sunt astfel de sabotaje cred că trebuie să luăm măsuri. 

Dacă ar fi fost o eroare umană, cred că ar fi ieşit şi ministerul Economiei şi ELCEN, ar fi spus că e o greşeală, cereau scuze, spuneau că vor plăti daunele (...).

Au recunoscut chiar că au livrat agent termic cu o temperatură mai mare și știau foarte bine ce vor provoca”, a spus Gabriela Firea, luni seară, la „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”.

Gabriela Firea: „Am primit amenințări”

Primarul general Gabriela Firea a declarat luni că îşi menţine opinia conform căreia avaria la reţeaua primară ce alimentează sectoarele 2 şi 3 a fost „un sabotaj industrial”.

Primarul a subliniat că îşi menţine intenţia de a depune plângere penală pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare.

„Pentru tot ce spun am documente. Voi merge cu ele în această plângere pe care o întocmim”, a mai spus primarul Capitalei.

Reprezentanţii ELCEN au replicat că Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) încearcă să arunce vina pe producătorul de energie pentru avariile din curtea proprie.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Sinteza Zilei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close