Antena 3 CNN Politică Firea, despre amenda primită de liberali după Congres: "2 lei de delegat PNL, atât valorează onoarea guvernanţilor!"

Firea, despre amenda primită de liberali după Congres: "2 lei de delegat PNL, atât valorează onoarea guvernanţilor!"

Gabriela Firea, senator PSD, a comentat amenda primită de liberali pentru organizarea Congresului PNL, în weekend-ul trecut. „Faceți comparația și trageți singuri concluzia", spune liderul social democrat care dă un exemplu cu reacția autorităţilor la evenimentele organizate de români.

Firea, despre amenda primită de liberali după Congres: "2 lei de delegat PNL, atât valorează onoarea guvernanţilor!"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    28 Sep 2021   •   17:42

La un calcul simplu şi făcând comparație cu sancțiunile primite de români anul trecut, liderul social democrat a precizat:" 2 lei de delegat PNL, atât valorează onoarea guvernanților!"

„În octombrie anul trecut, în orașul Bragadiru, poliția a oprit o nuntă cu 50 de invitați și a aplicat amenzi de 33.500 de lei. Acum, pentru Congresul PNL, cu 5.000 de invitați, poliția a dat o amendă de 10.000 de lei, fără a întrerupe evenimentul.

Faceți comparația și trageți singuri concluzia.

Eu spun doar atât: 2 lei de delegat PNL, atât valorează onoarea guvernanților", a precizat Gabriela Firea, senator PSD pe pagina sa de socializare.

Tudose, despre amenda primită de PNL: "5000 de participanți. 10000 de lei. Doi lei bucata"

De aceeași părere, este şi fostul premier Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, care l-a rându-i a ironizat amenda primită de liberali pentru nerespectarea regulilor sanitare la congresul PNL.

Doi lei bucata…. În urma presiunii publice, organizatorii (PNL) Congresului PNL de sâmbătă au fost amendați cu suma de 10000 de lei pentru încălcarea normelor legale privind distanțarea și portul incorect al măștii… 5000 de participanți. 10000 de lei. O evaluare corectă! 2 lei bucata…

Asta avem la conducerea Guvernului… de doi lei! În ceea ce-l privește pe Președinte care a stat fără mască: fără amendă, căci e neprețuit”, scrie Mihai Tudose pe pagina sa de socializare.

„Aceasta e viziunea liberală despre democrație… De 2 lei"

„A, să nu uităm, a mai fost amendată și firma de pază care "nu a luat măsuri". Trebuia ca acea firmă "să facă ordine" cu Președintele, cu ministrul de interne, prim-ministrul, etc. Aceasta e viziunea liberală despre democrație… De 2 lei”, conchide Mihai Tudose.

PNL a fost amendat cu 10.000 de lei după congresul din weekend. Sancțiunea a venit pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID. Peste 5.000 de persoane au participa la Congresul PNL, în decurs de două zile.

Lucian Bode a spus marți, întrebat de ce organizatorii congresului PNL nu au luat măsuri pentru asigurarea distanțării, că el a participat la congres în calitate de delegat, nu de organizator sau ministru de Interne.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close