Antena 3 CNN Politică Firea: Amendament pentru alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, respins

Firea: Amendament pentru alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, respins

Gabriela Firea a declarat sâmbătă că amendamentul depus de social democraţi la proiectul de buget care viza alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor a fost respins. Ea îi acuză pe parlamentarii USR PLUS că au votat împotrivă, deși au promis că vor rezolva problema căldurii.

Firea: Amendament pentru alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, respins
de Georgiana Adam    |    27 Feb 2021   •   13:48

"Am depus un amendament la Buget foarte important pentru bucureșteni, împreună cu parlamentarii social democrați din Capitală: alocarea sumei de 100 milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, care aparțin de Guvern și care livrează agent termic la temperatură și presiune sub confortul necesar cetățenilor. Surpriză totală!

Parlamentarii USR-Plus și PNL au votat împotriva rezolvării acestei probleme majore, pentru care Guvernul PNL nu a făcut nimic, nicio investiție într-un an și jumătate de guvernare”, a scris pe Facebook liderul PSD Gabriela Firea.

Gabriela Firea: "Au mințit că au intrat în politică pentru că nu au apă caldă și căldură iar acum şi-au călcat propriile promisiuni în picioare"

"Mai grav este că parlamentarii USR-Plus, care au promis în campania electorală de la locale, împreună cu ceilalți colegi care candidau, că vor rezolva imediat problema apei calde și a căldurii în București, acum au votat tot împotrivă!

Îi vedeți în imagini cu mâinile ridicate împotriva bucureștenilor! Au mințit că au intrat în politică pentru că nu au apă caldă și căldură iar acum, când venise ocazia să facă un gest concret pentru îmbunătățirea termoficării din Capitală, și-au călcat propriile promisiuni în picioare”, a mai scris fostul primar general al Capitalei", a mai spus Gabriela Firea pe Facebook.

Mai mult, senatorul PSD Gabriela Firea a anuţat şi numele parlamentarilor USR - Plus care au votat împotriva amendamentului: deputații Cambera Oana-Alexandra, Apostol Alin-Gabriel, Benga Tudor - Vlad, Blaga Daniel-Codruţ și senatorii Postică Andrei și Trifan Raoul-Adrian.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close