Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, anunț neașteptat pe tema candidaturii la alegerile prezidențiale

Gabriela Firea, anunț neașteptat pe tema candidaturii la alegerile prezidențiale

Gabriela Firea, anunț neașteptat pe tema candidaturii la alegerile prezidențiale
18 Mar 2017   •   20:37

Primarul general Gabriela Firea a respins sâmbătă, în cadrul unei emisiuni televizate, ideea unei posibile candidaturi la Preşedinţia României, declarând că îşi doreşte un nou mandat la Primăria Capitalei pentru a continua proiectele pe care le va lansa în curând, ea punctând că nu vrea să îi părăsească pe bucureşteni.

"Din tot sufletul îmi doresc să îmi închei cu bine acest mandat la Primăria Capitalei şi, dacă bucureştenii vor considera că rezultatele mele sunt deosebite, poate, dacă suntem sănătoşi şi liberi, să mai preiau un mandat pentru că unele dintre proiectele pe care le voi lansa în partea a doua a acestui mandat vor trebui finalizate în următorul. Vă spun foarte sincer, sunt atât de recunoscătoare celor care au considerat că eu sunt omul cel mai potrivit pentru înalta funcţie de primar general încât cred că ar fi o inabilitate din partea mea ca cetăţean, fost senator, fost jurnalist, ca primar acum, să îi părăsesc pe bucureşteni şi să consider că această poziţie a mea este doar o trambulină pentru o altă funcţie", a declarat Gabriela Firea la România TV.

În context, ea a mulţumit celor care o consideră potrivită pentru funcţia de preşedinte al României.

"Le mulţumesc domnilor Adrian Năstase şi Liviu Dragnea (...), dar poate a glumit domnul preşedinte Liviu Dragnea că are simţul umorului foarte dezvoltat şi poate a fost o glumă. Domnul preşedinte Liviu Dragnea ştie cât de mult îmi doresc să duc la bun sfârşit mandatul de la PMB şi motivul pentru care m-a ales, mi l-a spus, şi vă dezvălui un secret, a fost acela că şi-a dat seama dintr-o analiză (...) că sunt un om serios, un om de echipă şi care se ţine de cuvânt. Cred că ar fi o mare dezamăgire pentru bucureşteni ca omul în care ei şi-au pus speranţele să schimbăm faţa Capitalei să plece către o altă funcţie", a completat primarul general.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close