Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, atac la Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan: Au păcălit oamenii împreună

Gabriela Firea, atac la Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan: Au păcălit oamenii împreună

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, a lansat un atac la ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi primarul Capitalei, Nicuşor Dan, după ce ministrul a anunţat că secţiile ATI sunt supra-aglomerate.

Gabriela Firea, atac la Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan: Au păcălit oamenii împreună
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    30 Ian 2021   •   21:23

"Ministrul # al Sanatatii spune ca valul mare de internari din spitalele covid si suport este cauza supra-aglomerarii sectiilor ATI si a consumului mare de oxigen - un real pericol.

Poate îi dā un telefon sa-l anunte si pe noul primarul general tot # (au candidat in tandem, au pacalit oamenii impreuna), care a anuntat inconstient ca a inchis Spitalul modular Covid din Pipera (functiona ca sectie exterioara a Spitalului Victor Babes), pentru ca “NU mai este necesar”.

Adica, in opinia lui de “bun gospodar”, s-a cam terminat cu pandemia, cu bolnavii, cu internarile, cu riscurile, cu nevoia unei bune organizari si a folosirii tuturor resursele disponibile din sistemul de sanatate, pentru a SALVA VIETI!

Dupa ce ca nu a facut absolut nimic 3 luni, nu a inceput niciun proiect si nici nu a continuat ce era pornit, acum inchide tot ce s-a facut inainte, cu munca, eforturi, bani dramuiti, in timp ce el statea ascuns in casa, ca nu cumva sa riste vreo imbolnavire.

Ma doare sufletul de oamenii care au de suferit!", a scris Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Premieră în lumea auto: Apare taxa pe kilometraj!
x close