Antena 3 CNN Politică Firea: "Să iasă Nicuşor Dan și să le spună bucureștenilor cât vor plăti iarna asta pentru căldura pe care o au cu porția"

Firea: "Să iasă Nicuşor Dan și să le spună bucureștenilor cât vor plăti iarna asta pentru căldura pe care o au cu porția"

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, spune că Nicuşor Dan nu a început nicio lucrare în Bucureşti, astfel că sute de mii de bucureșteni nu au apă caldă și căldură, în pragul iernii.

Firea: "Să iasă Nicuşor Dan și să le spună bucureștenilor cât vor plăti iarna asta pentru căldura pe care o au cu porția"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    15 Oct 2021   •   15:59

"Minciuna are, întotdeauna, picioare scurte. Sute de mii de bucureșteni nu au apă caldă și căldură. 

Sunt 29 de pagini de avarii, în tot Bucureștiul. Mai multe ca niciodată. Cum va fi când temperaturile vor scădea drastic? Îngheț afară, îngheț în case.

Nicușor Dan și susținătorii lui v-au promis apă caldă și căldură dacă nu mă votați pe mine. A trecut un an de atunci, iar dușul e tot rece. Ce păcat...

Nu a făcut nimic nici măcar cu munca echipei mele de aproape patru ani. 

S-a împăunat, a semnat contractul de 300 milioane de euro fonduri europene muncit de noi, și atât. 

Nicio lucrare nu a început într-un an!

Gurile rele spun că nu au venit la licitații firmele care trebuie….îi preocupă să câștige sponsorii lor, nu să rezolve urgent pentru cetățeni..

Să sperăm că va face mai mult cu subvenția la căldură. 

Să iasă dl primar de unde e ascuns și să le spună clar bucureștenilor cât vor plăti iarna asta pentru căldura pe care oricum o au cu porția. 

Cea mai gravă situație este acum în Sectoarele 5 și 6, unde sute de blocuri sunt afectate de lipsa căldurii. 

Harta avariilor este înroșită în Vestul Capitalei. Și suntem abia la începutul sezonului rece, în sistem presiunea nu este mare și agentul termic nu pleacă la o temperatură foarte ridicată din CET-uri. 

În Sectorul 1, numai în cartierele Aviației, Bucureștii Noi și Grivița sunt peste 200 de blocuri unde căldura ajunge sub parametri sau lipsește cu desăvârșire de zile întregi. 

Alta ar fi fost situația dacă CET Grivița ar fi funcționat. Dar nu, centrala e oprită dintr-o decizie politică de neînțeles. 

Pentru Primarul Sectorului 1 pare că nu contează că oamenii îngheață în case. Probabil se gândește că se rezolvă totul cu o haină-n plus. 

Din luna APRILIE, adică de ȘASE LUNI, primarul a ținut proiectul de buget pe birou! 

O bătaie de joc la adresa bucureștenilor!

Abia săptămâna asta, bugetul CET Grivița a fost aprobat în ședința Consiliului Local Sector 1, la solicitarea consilierilor PSD.

Rușinos! Inuman! Fără inimă! Dispreț și nepăsare față de cetăteni!", a scris Gabriela Firea, vineri, pe pagina de Facebook.


 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan
Parteneri
Val de viscol și frig peste România! ”Următoarele 36 de ore să fim atenți”
x close