Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Ministerul Familiei va sprijini campania Adoptă o mamă"

Gabriela Firea: "Ministerul Familiei va sprijini campania Adoptă o mamă"

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse va sprijini campania „Adoptă o mamă”, aflată la a șaptea ediție.

Gabriela Firea: "Ministerul Familiei va sprijini campania Adoptă o mamă"
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin
de Silvia Preda    |    05 Feb 2022   •   14:00

"Mama a fost creată de Dumnezeu pentru că nu putea fi El prezent pretutindeni. Pentru că se apropie luna martie, dedicată femeii și mamelor din lumea întreagă, trebuie să ne gândim și la mamele aflate în nevoie, dar care fac orice pentru copiii lor.

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse va sprijini campania „Adoptă o mamă”, aflată la a șaptea ediție. Inițiată de Mirela Retegan sau Tanti Prezentatoarea, așa cum e cunoscută de toți copiii care urmăresc fenomenul Gașca Zurli, campania își propune să ajute peste 10.000 de mame din întreaga țară. Oricare dintre noi poate să aducă fericire mamelor care nu au mai primit de multă vreme un cadou. O simplă vopsea de păr, un deodorant, o eșarfă, mărgele, dar și o perie de păr, poșete, cărți sau ciocolată vor însemna enorm pentru aceste mame.

Am stabilit împreuna cu Mirela Retegan nevoia unei platforme la nivel național dedicată mamelor, care să vină în ajutorul celor aflate în situații dificile, dar și celor care vor să-și povestească propria experiență. 

Ca femeie și mamă voi fi, cu mare bucurie, printre persoanele care, sperăm, vor aduce bucurie unei alte mame care se află în nevoie", a scris Gabriela Firea, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close