Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, vizită la Centrul de Plasament din Periș: ”Mi-au dat speranță că tinerii din sistem își pot îndeplini visele”

Gabriela Firea, vizită la Centrul de Plasament din Periș: ”Mi-au dat speranță că tinerii din sistem își pot îndeplini visele”

Gabriela Firea, ministrul Familiei, a fost în vizită la Centrul de Plasament din Periș, unde s-a întâlnit cu copiii de acolo, despre care spune că i-au ”dat speranță că tinerii din sistem își pot îndeplini visele dacă găsesc sprijin în jurul lor”.

Gabriela Firea, vizită la Centrul de Plasament din Periș: ”Mi-au dat speranță că tinerii din sistem își pot îndeplini visele”
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Andreea Ştefan    |    08 Iun 2022   •   09:15

”Simt o bucurie de fiecare dată când sunt printre copii și tineri. Sentimentul e și mai puternic dacă prin acțiunile mele pot să le smulg și lor un zâmbet!

Vizita la centrul din Periș a fost utilă! Cei 18 tineri aflați în grija statului sunt plini de viață, chiar dacă le lipsește familia biologică. Cu toții își doresc să reușească în viață. Două dintre fete, Bianca și Angela, vor să aibă o meserie. Una și-ar dori să ajungă hair-stylist, iar cealaltă să lucreze la un centru pentru animalele fără stăpân. Mi-au dat speranță că tinerii din sistem își pot îndeplini visele dacă găsesc sprijin în jurul lor.

Centrul din Periș m-a surprins plăcut: este curățenie, copiii au suficient spațiu unde să practice sporturi, iar mirosul prânzului era îmbietor. Sigur că nu este totul roz și mereu sunt lucruri de îmbunătățit.

La întâlnirea cu acești copii au mai participat Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov, Elena Tudor, președintele ANPDCA, Vișinel Bălan, vicepreședintele ANPDCA și colegii mei din minister”, a transmis Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close