Antena 3 Politică Gabriela Firea: "Datele despre numărul de cazuri noi de COVID au fost măsluite din interese electorale"

Gabriela Firea: "Datele despre numărul de cazuri noi de COVID au fost măsluite din interese electorale"

de Georgiana Adam    |    16 Apr 2021   •   22:12
Gabriela Firea: "Datele despre numărul de cazuri noi de COVID au fost măsluite din interese electorale" Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea susține că a fost necesar un scandal politic ca să iasă la iveală "trei lucruri cu adevărat cutremurătoare".

"A fost nevoie de un întreg scandal politic ca să aflăm următoarele trei adevăruri cutremurătoare:

1. Datele despre numărul noi de cazuri COVID au fost măsluite din interese electorale.

2. Stăm prost cu vaccinarea, iar realitatea este cosmetizată de premier

3. Există „o diferență semnificativă” între numărul real al deceselor COVID și cel raportat populației.

Deci, am avut dreptate! Am fost mințiți despre evoluția pandemiei! Au fost restrânse drepturi și libertăți cetățenești doar după interesele lor politice și nu pe baze științifice!

Este dezgustător să constatăm că cei de la USR-PLUS au invocat „transparența” doar când au vrut să-i șantajeze sau să se răzbune pe partenerii lor de coaliție.

Barna și Voiculescu știau și înainte de scandal ceea ce ne-au spus acum, dar au tăcut! Asta nu este transparență. Dacă vor ca măcar acum să fie transparenți și pentru cetățeni, nu doar din interesele lor politice, să voteze luni comisia de anchetă cerută de PSD pentru a scoate la lumină cum s-au măsluit datele despre pandemie.

Dacă nu o vor face, să nu aibă nerușinarea să mai vorbească vreodată despre transparență", a scris Gabriela Firea pe contul său de Facebook.

A fost nevoie de un întreg scandal politic ca să aflăm următoarele trei adevăruri cutremurătoare: 1. Datele despre...

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 16 aprilie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close