Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Iohannis trebuie să aleagă între guvernul său și siguranța cetățenilor în fața pandemiei

Gabriela Firea: Iohannis trebuie să aleagă între guvernul său și siguranța cetățenilor în fața pandemiei

Gabriela Firea a afirmat că președintele Klaus Iohannis ar trebui să ceară, după ședința de la Palatul Cotroceni, demisia premierului Ludovic Orban și a ministrului Nelu Tătaru.

Gabriela Firea: Iohannis trebuie să aleagă între guvernul său și siguranța cetățenilor în fața pandemiei
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Noi 2020   •   15:00

”Cel mai important lucru pe are îl așteaptă toată lumea azi de la Klaus Iohannis, după evaluarea măsurilor de combaterea a pandemiei, este sa ceara demisia lui Orban si a lui Tataru!

Daca nu va cere demisiile celor doi, va deveni părtas la catastrofa sanitară provocată de Guvernul Său!

Iohannis trebuie să aleagă astăzi între Guvernul Său și siguranța cetățenilor în fața pandemiei.

Tragedia de la Spitalul Piatra Neamț este rezultatul eșecului Guvernului Orban în gestionarea pandemiei. Este doar primul spital care a cedat sub presiunea creșterii numărului de pacienți COVID în stare severă, din cauza deciziilor aberante ale acestui Guvern mai preocupat de alegeri, decât de pandemie.

Astfel de tragedii trebuie evitate chiar cu prețul schimbării acestui guvern incompetent!

Primii care trebuie să răspundă sunt cei care, prin deciziile lor incompetente, au provocat această catastrofă sanitară!

După un an de guvernare, după ce au avut toate pârghiile legale, toate stările, de urgentă sau de alertă, când și-au pus mii de politruci în funcții de conducerea în Sănătate, este de-a dreptul revoltător ca Guvernul Orban să se spele pe mâni dând vina pe medici și asistente sau pe autoritățile locale care au dus greul pandemiei.

Singura variantă corectă pentru Iohannis este de a aplica aceeași măsură ca și în cazul Colectiv, când a cerut demisia Guvernului.

Orice altă variantă ar arăta că, și atunci, și acum, Iohannis joacă politic aceste tragedii”, a scris Gabriela Firea, marți, pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close