Antena 3 CNN Politică Firea: "A plecat Diamantul Pur, s-a făcut cărbune. În aceste 4 luni, Iohannis a tăcut complice"

Firea: "A plecat Diamantul Pur, s-a făcut cărbune. În aceste 4 luni, Iohannis a tăcut complice"

Gabriela Firea, senator PSD, este de părere că revocarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii a venit "prea târziu" şi speră acum la un nou ministru "normal, competent".

Firea: "A plecat Diamantul Pur, s-a făcut cărbune. În aceste 4 luni, Iohannis a tăcut complice"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    14 Apr 2021   •   12:31

În plus, mai spune Firea pe pagina de Facebook, au fost patru luni în care "Iohannis a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga coaliție au protejat acest ministru catastrofă".

Firea: Revocarea lui Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața

"A plecat “Diamantul Pur”, s-a făcut cărbune, dar vine tatăl diamantului! A plecat și doamna secretar de stat ruptă de realitate! Să sperăm că vor numi un om normal, competent, uman! Vai de bolnavi! Vai de medici! Vai de noi! 

Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!

Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

Firea: 4 luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîțu și coaliția au protejat acest ministru catastrofă

4 luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR sunt obligați să nominalizeze un profesionist care știe să repare dezastrul produs de Voiculescu și care știe ce trebuie făcut pentru a depăși această criză sanitară", a reacţionat Firea, miercuri, după revocarea lui Vlad Voiculescu de la şefia Ministerului Sănătăţii.
 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close