Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, despre Klaus Iohannis: De ce era nevoie să facă această activitate de şofer pentru nişte canadieni care profitau de situaţia dramatică a acestor copii?

Gabriela Firea, despre Klaus Iohannis: De ce era nevoie să facă această activitate de şofer pentru nişte canadieni care profitau de situaţia dramatică a acestor copii?

Gabriela Firea, despre Klaus Iohannis: De ce era nevoie să facă această activitate de şofer pentru nişte canadieni care profitau de situaţia dramatică a acestor copii?
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.C.    |    23 Oct 2014   •   21:15

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, a făcut câteva precizări în ceea ce-l priveşte pe Klaus Iohannis, după ce joi, în cadrul unei conferinţe de presă a ridicat câteva semne de întrebare asupra trecutului acestuia.

În studioul emisiunii "Subiectiv", Gabriela Firea s-a întrebat de ce Iohannis a fost de acord să colaboreze cu străinii care profitau de situaţia orfanilor din România.

"Înţeleg că domnul Iohannis îşi pregăteşte apărarea invocând acoperirea juridică în acest caz. Dar, ca prezidenţiabil, dar şi ca cetăţean, cred că trebuie să ţinem cont şi de aspectele morale. Românii trebuie să tragă singuri concluzia şi să analizeze cum poate fi etichetatat un român, care în anii 90, deşi câştiga o leafă decentă, ca profesor, dădea şi meditaţii, se mai ocupa în plus cu adopţiile internaţionale. Vă spun şi de ce. Gândiţi-vă că acei copii, unii dintre ei erau traumatizaţi, părinţii lor tocmai muriseră. Tatăl, a omorât-o pe mama copiilor, în văzul lor. Iar după oroarea pe care a făcut-o, s-a spânzurat, în văzul copiilor. În trei zile, familia Iohannis, vine la poarta acestor copii. Eu mă întreb dacă un profesor, prin natura profesiei, este o persoană apropiată de copii, este o persoană care înţelege şi psihicul şi durerea lor. Nu poate fi insensibil. Întrebarea este de ce era nevoie să facă această activitate de şofer pentru nişte canadieni care profitau de situaţia dramatică a acestor copii", a spus Gabriela Firea.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close