Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, dezvăluiri incendiare: Negoiță a făcut 100% jocurile lui Liviu Dragnea. Cine face parte din ”Alianța Răului”

Gabriela Firea, dezvăluiri incendiare: Negoiță a făcut 100% jocurile lui Liviu Dragnea. Cine face parte din ”Alianța Răului”

Primarul Capitalei Gabriela Firea a dezvăluit, în exclusivitate la Antena3, că Alianţa Pro Bucureşti 2020 anunţată de Victor Ponta şi Robert Negoiţă, pe care o numește ”Alianța Răului”, este nocivă pentru cetățeni.

Gabriela Firea, dezvăluiri incendiare: Negoiță a făcut 100% jocurile lui Liviu Dragnea. Cine face parte din ”Alianța Răului”
de Cristina Tudorache    |    26 Iul 2020   •   21:52

Aceasta a spus că Robert Negoiță, primarul Sectrorului 3, a susținut 100% jocurile politice ale fostului lider PSD Liviu Dragnea, deși acum se dezice de partidul care l-a propulsat. Mai mult, Firea afirmă că Negoiță a dus o aprigă campanie împotriva fostului premier Victor Ponta cu care acum s-a aliat.

”Este o falsă problemă aceea că avem un candidat care întrunește sufragiile a 7 sau 8 partide de dreapta, avem un candidat de stânga care este reprezentat de o singură formațiune politică sau de două, trei”, a spus Gabriela Firea, la Antena3, reiterând că nu contează susținătorii ci omul care trebuie să rezolve problemele cu care se confruntă cetățenii.

Gabriela Firea, dezvăluiri incendiare despre ”Alianța Răului”, anunţată de Victor Ponta şi Robert Negoiţă

”Eu cred că este o Alinață a răului, nu a binelui pentru că în conferința de presă nu am văzut propunerile pentru cetățeni, ci doar două persoane care făceau glume, ironii, transmiteau săgeți unor foști colegi, erau afirmații care conțineau acuzații fără nicio legătură cu ce se întâmplă în Capitală și în țară”, a mai declarat edilul Capitalei, la Antena3.

”Această idee care se tot lansează că unii sunt oamenii domnului Dragnea sau care s-au desprins de el este o definiție a oamenilor politici foarte incorectă. Eu îmi aduc aminte exact ce s-a întâmplat în PSD și atunci când era dl. Dragnea și acum și a veni în fața românilor și a spune 'Eu sunt anti-Dragnea, anti-psedist, anti celor care au lucrat cu Dragnea' este o mare minciună, o ipocrizie.”, a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea, dezvăluiri incendiare despre ”Alianța Răului”, anunţată de Victor Ponta şi Robert Negoiţă: Negoiță a făcut 100% jocurile lui Liviu Dragnea

Firea: Negoiță a făcut 100% jocurile lui Dragnea

Primarul Capitalei a dezvăluit că Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 a urmat interesele lui Liviu Dragnea și chiar a venit la ea acasă pentru a o determina să urmeze jocul fostului lider al PSD aflat acum în închisoare, făcând lobby împotriva lui Ponta.

”Mi-aduc amine perfect cum în urma unei tragedii imense, când dl. Ponta și-a dat demisia pe Facebook din funcția de prim-ministru, însuși Robert Negoiță, care se prezintă ca un om politic de tip nou, a venit la mine acasă, eram cu soțul meu, și ne-a rugat să nu-l ascultăm pe dl. Ponta, să nu susținem candidatura dl ministru Plumb pentru președinția PSD, să mergem cu dl. Dragnea, ne-a organizat întâlnire cu dl. Dragnea, ne-a invitat la un restaurant unde avea liste cu președinții din țară ai PSD și îi suna pe fiecare și îi ruga să nu îl ascunte pe Victor Ponta, să mergem cu Liviu, pentru că Victor ne-a trădat pe Facebook, este un trădător, care nu știe să respecte echipa, este un om care a fugit imediat și nu și-a depus mandatul la partid, ci pe Facebook.”, a mai spus Firea, la Antena3.

Ponta și Negoiță au anunțat duminică Alianţa Pro Bucureşti 2020

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a anunțat duminică o alianţă între Pro România şi noua formaţiune politică înfiinţată de către primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020. Ponta afirmă că Alianţa Pro Bucureşti 2020 se adresează celor care nu vor să voteze „contra” şi care nu doresc să fie prizonieri ai „binomului” PSD-PNL. „Ne-am aliat noi contra doamnei Firea... nici vorbă! Dacă ne era bine şi eram mulţumiţi de ce se întâmpla în PSD, nu plecam”, a declarat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă comună cu Robert Negoiţă.

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close