Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Încă o dovadă de dispreț față de lege și de cetățeni din partea lui Nicușor Dan"

Gabriela Firea: "Încă o dovadă de dispreț față de lege și de cetățeni din partea lui Nicușor Dan"

Senatorul PSD Gabriela Firea spune că primarul Nicuşor Dan trebuie să plătească peste 317.000 de euro despăgubiri unui investitor care a aşteptat un an un act semnat de edil.

Gabriela Firea: "Încă o dovadă de dispreț față de lege și de cetățeni din partea lui Nicușor Dan"
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2022   •   15:59

Aceasta este o dovadă "de dispreț față de lege și față de cetățeni din partea lui Nicușor Dan", continuă Firea, pe pagina de Facebook.

"Încă o dovadă de dispreț față de lege și față de cetățeni din partea lui Nicușor Dan. 

Tribunalul București îl obligă să plătească peste 317.000 de euro despăgubiri unui investitor care așteaptă de aproape un an un document semnat de primarul general! 

Bani pe care Nicușor Dan trebuie să-i plătească din propriul buzunar, nu din bugetul Capitalei cum a achitat amenzile primite de la ISC. Și vom urmări că așa vor sta lucrurile. 

În plus, Primarul General și Primăria Capitalei trebuie să plătească și despăgubiri de 1.000 de lei pe zi, până Nicușor Dan scrie documentul prin care se permite defrișarea a două cioturi. 

Acesta e motivul pentru care dezvoltatorul s-a dus în instanță și pentru care nu poate investi, chiar dacă are documentele în regulă de aproape patru ani. 

Nicușor Dan nu și-a îndeplinit datoria de primar general și nu a respectat legile adevărate, nu cele pe care le reinterpretează după bunul plac, pentru a da în fața admiratorilor. 

Sub pretextul protejării spațiilor verzi, așa cum a făcut când era liderul unui ONG, Nicușor Dan a blocat toate investițiile din oraș, iar rezultatele se vor vedea mulți ani de acum încolo. 

Unii investitori deja merg către alte orașe. Nicușor Dan a oprit șantiere invocând copaci, când erau de fapt niște cioturi sau a găsit brusc pițigoi și mierle.  

Chiar dacă a cerut instanței să constate că nu are o vină, judecătorii Tribunalului București au respins cererea de recunoaștere a calității procesuale pasive. 

Direcția de Mediu a Primăriei și Nicușor Dan au încă patru zile în care trebuie să emită avizul de defrișare a celor doi copaci. 

Legea este una singură, iar funcția de primar general vine cu multe obligații, nu doar cu drepturi!", a scris Gabriela Firea, miercuri, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close