Antena 3 CNN Politică Firea: "Guvernul de dreapta îngheață alocațiile copiilor. Cei de la putere nu sunt în stare să respecte nici măcar ce decid ei!"

Firea: "Guvernul de dreapta îngheață alocațiile copiilor. Cei de la putere nu sunt în stare să respecte nici măcar ce decid ei!"

Guvernul de dreapta își încalcă până și decizia proprie privind creșterea în trepte a alocaţiilor copiilor şi acum le îngheață, a spus, marţi, prim-vicepreședitele PSD, Gabriela Firea.

Firea: "Guvernul de dreapta îngheață alocațiile copiilor. Cei de la putere nu sunt în stare să respecte nici măcar ce decid ei!"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2021   •   13:51

Fostul primar al Capitalei a catalogat acest act ca "o rușine" şi spune că Puterea nu este în stare să respecte ce a decis.

Firea, despre guvern: Nu le pasă de copii

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că nu există resurse care să permită încă o creștere a alocațiilor în acest an, dar subiectul va fi discutat în coaliția de guvernare.

"Nu le pasă de copii! Nu le pasă de familiile din România! Parlamentul a decis dublarea alocațiilor copiilor! Guvernul #de dreapta a anulat dublarea și a decis doar creşterea în trepte a alocațiilor copiilor, până la dublare. 

Firea: Cei de la putere nu sunt în stare să respecte nici măcar ce decid ei!

Acum, Guvernul #împotriva oamenilor își încalcă până și decizia privind creșterea în trepte și îngheață alocațiile copiilor! O ruşine!

Cei de la putere nu sunt în stare să respecte nici măcar ce decid ei!", a scris Gabriela Firea, marţi, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea alocaţii
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close